Fantacine.com

Sådan bruges Teas at forebygge urinvejsinfektioner

Sådan bruges Teas at forebygge urinvejsinfektioner


Urinvejsinfektioner kommer sædvanligvis hurtigt. Du kan fortælle du har en, når du pludselig har en hyppig vandladningstrang ledsaget af en brændende fornemmelse. Der kan også være kramper og tryk i din underlivet. Ud over at bære løstsiddende tøj, bomuld undertøj og tisser, så snart du føler trang, kan du drikke te at hjælpe med at forhindre urinvejsinfektioner.

Instruktioner

1 Drej til tranebær te for en variation fra tranebærsaft. Folk har brugt tranebær at forhindre urinvejsinfektioner i årevis, sandsynligvis fordi tranebær forhindrer E. Coli-bakterier fra knyttet til væggene i blæren.

2 Drik masser af væske til at vaske bakterier fra kroppen. Dette vil hjælpe dig afværge urinvejsinfektioner. Ud over vand og juice, vil enhver form for te hjælpe skylle dit system.

3 Stejl te i 3 til 5 minutter. Fjern teposen og drikke mens varm. Man kan også opbevares i køleskab det at skabe en kølig drik at nyde senere.

4 Drik goldenseal te, hvis du allerede har en urinvejsinfektion. Det er en kraftfuld antimikrobielt middel. Sæt 1 tsk. af tørrede urter i en kop varmt vand. Stejle i 5 minutter, stamme og drikke 3 til 4 gange om dagen.

5 Tilføj 2 tsk. tørret uva ursi (melbærris eller beargrape) til en kop varmt vand til en anden te. Lad det stejle, stamme og drikke 3 til 4 gange om dagen.

TIPS

  • Rådfør dig med en læge, hvis det er muligt, før du bruger urter som et middel for din UTI.
  • Kvinder bør altid tørre fra front til bagsiden efter toiletbesøg, for at forhindre en UTI.
  • Urinvejsinfektioner er smertefulde. Tjek den Urology Channel, eVitamins og Indiana University Health Center for at få mere information om årsagen til og forebyggelse af disse generende infektioner.

        

Udgiv min kommentar