Fantacine.com

History of Brain Cancer

Kræft i hjernen har været en af ​​de mest vanskelige kræftformer at diagnosticere. Identifikation årsagerne har fremlagt udfordringer. Før teknologien avancerede at give nøjagtige billeder af hjernen, det var svært at bestemme placeringen af ​​hjernetumor. Men i løbet af årene er nye teknologier blevet udviklet, der ikke kun vil finde tumoren, men også udrydde den. Hertil kommer, mens den præcise årsag til hjernetumorer er endnu ikke fastlagt, brain tumor myter - ligesom mobiltelefon brug fører til tumorer - er blevet debunked.

Primær v. Sekundære tumorer

Der er to former for hjernecancer: primær hjernetumorer og sekundære hjernetumorer. Primære hjernetumorer oprindelse i hjernen og rygmarven. Sekundære hjernetumorer, på den anden side, kommer fra kræft i andre områder af kroppen. En del af den oprindelige tumor brækker, rejser op blodstrømmen, og begynder at gro på hjernen. (Se reference 1)

Typer af kræft i hjernen

Der findes flere typer af primære cancere. De vigtigste typer omfatter astrocytoma, der stammer i hjernestammen, lillehjernen, hvid substans og rygmarv; hjernestamme gliom, som starter i medulla, pons og midthjernen; choroid plexus papilloma, som er i ventriklerne; ependymoma, der stammer i ventriklen membraner og centrale kanal af rygsøjlen; glioblastoma multiforme, som danner i gliaceller i cerebrum; og medulloblastom, som forekommer i den fjerde cerebral ventrikel og cerebellum. (Se reference 1)

Opdagelsen af ​​årsager

Gennem årene, mere er blevet opdaget gennem forskning om årsagerne til kræft i hjernen. I 1987 viste en undersøgelse sat ud af New York State Health Department viste, at børn, der boede nær elledninger var mere tilbøjelige til at udvikle kræft i hjernen eller leukæmi på grund af udsættelse for høje magnetfelter. (Se reference 2) Nitten år senere, en undersøgelse fra Londons Institute of Cancer Research viste, at der ikke var nogen sammenhæng mellem mobiltelefon brug og hjernetumorer. (Se reference 5)

Kirurgi og Stråling

Stråling er en almindelig form for kræft i hjernen behandling. Imidlertid ses en bedre overlevelsesrate og livskvalitet, når strålebehandling blev kombineret med kirurgi. (Se henvisning 3)

Opdagelsen af ​​behandlinger

Ud over at indføre kirurgi sammen med stråling, er blevet udført eksperimenter af andre behandlingsmuligheder på patienter, der ikke reagerer på konventionel behandling. I 1993 blev en herpes-genterapi indføres, hvor tumorcellerne ville blive inficeret med herpes, og derefter behandlet med herpes lægemidler. (Se reference 4). En anden revolutionerende behandling, der anvendes DNA forstyrrelser med stoffet temozolomid at forhindre kræftceller i at formere sig. (Se reference 6)


        

Udgiv min kommentar