Fantacine.com

Ikke-kirurgiske Brain Cancer Behandlinger

Selvom behandling for kræft i hjernen til tider omfatter kirurgi, ikke alle patienter er kandidater til kirurgi. En tumor kan anses ubrugeligt hvis det er for stort til at kunne fjernes sikkert eller er i en placering, der gør kirurgi farligt. Andre ikke-kirurgiske behandlinger for kræft i hjernen er tilgængelige og kan være rettet mod en kur. Andre behandlinger kan gives til lindre almindelige hjernen tumor symptomer, såsom svaghed, vision og taleproblemer.

typer

Der er et par forskellige typer af ikke-kirurgiske behandlinger for kræft i hjernen. Behandling vil sandsynligvis afhænge af typen af ​​hjernetumor, placering og størrelse. Kemoterapi kan administreres, som er medicin eller en kombination af medicin administreret til at dræbe kræftceller. Strålebehandling er også en mulighed. Medicin kan også gives, der ikke ødelægger kræft, men behandle specifikke symptomer.

Fungere

Kemoterapi og strålebehandling begge anvendes til at ødelægge kræftceller i hjernen. Den respons på behandling, vil variere, og ikke alle patienter vil have deres tumor ødelagt fuldstændigt. I nogle tilfælde kan gives behandling for at reducere tumorstørrelse, mindske symptomerne og forbedre livskvaliteten. Visse lægemidler, såsom steroider, er givet for at reducere hævelse i hjernen, der kan forekomme med hjernekræft.

Egenskaber

Konventionel strålebehandling gives normalt fem dage om ugen i løbet af adskillige uger. Det antal uger det foreskrevne vil variere. Yderligere strålebehandling teknikker er til rådighed; imidlertid; de kræver kirurgi. Kemoterapi kan administreres oralt, intravenøst ​​eller gennem en port, som er kirurgisk indsat i brystet. Hyppigheden og varigheden af ​​kemoterapi varierer meget.

Overvejelser

Visse begrænsninger kan forekomme med visse ikke-kirurgiske behandlinger. For eksempel kan strålebehandling kun administreres i visse mængder på grund af potentiel skade på raske områder af hjernen. Mængden af ​​stråling tolereres kan variere mellem individer. Kemoterapi kan også være begrænsninger afhængigt af, hvordan patienten tolererer bivirkningerne. Visse bivirkninger, såsom en formindsket evne til at bekæmpe infektion, kan forhindre kemoterapi i at fortsætte.

Bivirkninger

Alle vil reagere forskelligt på kræft hjerne behandlinger. Ud over at ødelægge kræftceller, nogle behandlinger påvirker også raske celler og forårsage bivirkninger. Almindelige bivirkninger fra kemoterapi er kvalme, hårtab, træthed og anæmi. Strålebehandling kan også forårsage hårtab, opkastning, hovedpine og hævelse af hjernen. Steroider, der anvendes i behandling kan forårsage søvnløshed, humørsvingninger, øget appetit og vægtforøgelse. Medicin er til rådighed, som kan gives før eller efter behandling for at bekæmpe bivirkninger.


        

Udgiv min kommentar