Fantacine.com

Beskrivelse af Parkinsons sygdom

Parkinsons sygdom er en tilstand, der påvirker centralnervesystemet. Der er ingen kur mod sygdommen, men der er behandlinger, der kan hjælpe kontrollere symptomerne. Parkinsons sygdom kan beskrives gennem sine symptomer, risikofaktorer, årsager og hvem der er i fare.

Hvem Gets Parkinsons?

Parkinsons sygdom vil typisk blive vist i ældre voksne, som regel ældre. Flere mænd er diagnosticeret med sygdommen end kvinder. Hvis du har en slægtning med den betingelse, er din chance for at pådrage sig sygdommen steg med 5 procent. Også, hvis du arbejder med eller udsættes for pesticider eller herbicider, har du en øget chance for at få Parkinsons.

Symptomer

Parkinsons påvirker hver person forskelligt. Symptomer er langsomme til at udvikle og vil vise i form af rystelser eller rystning i hænderne. Andre symptomer omfatter svært ved bevægelse eller iværksætte første bevægelse (bradykinesi); stive og smertefulde nakkemuskler; dårlige arbejdsstillinger og manglende balance; miste evnen til at smile eller blinke; ændring i tale såsom hastighed, tone eller hørbarhed; og demens. Mennesker med Parkinsons kan udvise nogle, alle eller nogle af symptomerne.

Årsager

Mens Parkinsons har været forbundet med genetik og miljømæssige faktorer, er dens årsager ikke fuldt forstået. Parkinsons symptomer er forårsaget af en mangel på dopamin, et kemisk budbringer i hjernen, som er blokeret, når hjernecellerne, der producerer det dør eller bliver ikke-fungerende.

Hvordan man effektivt Take Dopamin

Mens dopamin er nødvendig for at holde hjernen fungerer, idet den kemiske direkte ind i kroppen gør intet for dets absorption. Derfor skal kombineres med en anden kemisk at gøre det muligt at blive brugt af kroppen.

Effektiviteten af ​​Physical Therapy

Mens det ikke er muligt at stoppe progressionen af ​​tilstanden, holde god muskeltonus, mobilitet og bevægelsesområdet vil give en bedre fornemmelse af evnen til at udføre daglige rutiner. Denne form for terapi kan være effektive til at forbedre gang og balance.

Når Kirurgi er Needed

Når medicin mister deres effektivitet, er næste skridt er dyb brain stimulation. Operationen indebærer at have en pacemaker-typen er indsat i brystet og elektroder hægtes ind i hjernen. Enheden sender elektriske impulser til hjernen for at forbedre bevægelsen. Proceduren kan være farligt, da er enhver operation, der involverer hjernen. Batterierne skal også udskiftes hvert år, der kræver yderligere operationer.


        

Udgiv min kommentar