Fantacine.com

Sådan Stop At tage Dilantin

Dilantin (phenytoin natrium) er varemærket for en receptpligtig medicin i pilleform bruges til at styre anfald hos patienter med epilepsi. Abstinenssymptomer vides at forekomme nogle gange, når patienterne holder op med at tage Dilantin. For at forhindre anfald forværres, rådføre sig med din læge, som kan anbefale aftrapning dosis.

Instruktioner

1 Følg lægens anvisninger, når fravænning dig ud Dilantin eller anden antiepileptisk lægemiddel. En læge vil højst sandsynligt enten ordinere en anden antiepileptisk eller give dig instruktioner til at skære ned på Dilantin dosering indtil du er væk fra medicin. Dette tilspidset proces kunne tage en måned eller mere, afhængigt af sværhedsgraden af ​​din epilepsi og doseringen af ​​Dilantin forpligtet til at kontrollere det.

2 Fortsæt med at tage Dilantin pr lægens anvisninger --- ikke pludselig stoppe med at tage Dilantin på egen hånd. Pludselig stopper Dilantin kan øge risikoen for anfald, som kan være alvorlige og sværere at styre. Din læge anbefaling for tapering off stoffet vil afhænge af Dilantin dosering og hvor lang tid du har brugt stoffet. Jo højere dosis, jo højere potentiale for alvorlige og hyppige anfald.
Det kan være en vis tid, før en effektiv dosis af et nyt lægemiddel til at kontrollere anfald er etableret. Dette øger også risikoen for anfald, mens aftrapning Dilantin, så det er vigtigt at fortsætte med at bruge Dilantin i de faldende doser din læge vil anbefale mens du justerer til en ny medicin. Fin-tuning doseringen er ikke ualmindeligt hos epilepsipatienter.

3 Alert din læge, hvis du oplever bivirkninger fra Dilantin, tilbagetrækning fra lægemidlet eller mulige reaktioner hvis tager Dilantin i tandem med et andet stof. Bivirkninger af Dilantin omfatter kvalme og opkastning, forstoppelse, svimmelhed, hovedpine, mild agitation eller nervøsitet og søvnløshed. I sjældne tilfælde kan bivirkninger omfatter åndedrætsbesvær og hududslæt.

TIPS

  • Altid konsultere en læge, før du stopper eller begynder nogen antiepileptisk medicin eller behandling.

        

Udgiv min kommentar