Fantacine.com

Naturlige måder at reducere blodsukker

Et alarmerende antal mennesker i USA bliver diagnosticeret med diabetes. Advarsler i medierne har fået mange individer til at blive mere bevidste om deres blodsukker, og deres samlede kost. Enhver person, der er blevet diagnosticeret med diabetes, eller som er bekymret over at udvikle diabetes på grund af deres vægt, genetik eller spisevaner kan tage fornuftige skridt til at sænke blodsukkerniveauet.

Dyrke motion

Det første skridt til at reducere blodsukker naturligt er motion. Motion hjælper genoprette kroppens evne til at regulere blodsukker funktioner og forbedrer kroppens stofskifte. Udøver på en regelmæssig tidsplan vil fremme en følelse af generelle sundhed og hjælper med at holde blodsukkeret på et optimalt niveau. Personer, der ønsker at sænke deres blodsukker bør udvise 3 til 4 gange om ugen i 25 minutter træningssæt.

Kost

En anden afgørende skridt i at sænke blodsukkeret naturligt regulerer din kost. Folk, der har diabetes eller frygt udvikle sygdommen bør spise mindre måltider hver tre til fire timer. Øge frekvensen af ​​måltider vil hjælpe dig med at undgå sulten, der rejser blodsukker for at kompensere. Desuden bør du ikke kun være bekymret over hyppigheden af ​​måltider, men også indholdet af disse måltider. For at sænke eller opretholde lavt blodsukker, små portioner af magert kød, frugt og grøntsager er gode valg.

Kosttilskud

Diabetikere vil ofte have en zinkmangel og tilskud kan være nødvendigt, eller den enkelte bliver nødt til at forbruge fødevarer rige på zink. Zink hjælper naturligvis bremse blodsukkeret. Kylling og sardiner er fødevarer med et højt indhold af zink, og zink kosttilskud kan findes på de fleste købmandsforretninger, apoteker og helsekost butikker.

Koffein

Et vigtigt skridt til at sænke blodsukkeret naturligt er at styre fri af koffeinholdige drikke som kaffe, te, og mange sodavand. Koffein øger blodsukkeret. Hvis du ønsker at forbruge disse drikkevarer, er det en bedst at drikke koffeinfri versioner.


        

Udgiv min kommentar