Fantacine.com

Betydningen af ​​rotator cuff Fortykkelse

Betydningen af ​​rotator cuff Fortykkelse


Rotator cuff fortykkelse betyder betændelse i din rotator cuff bløde væv.

Vedvarende skulder smerter og en reduceret vifte af bevægelse ofte ledsager rotator cuff fortykkelse og er symptomatiske for forhold, der kræver lægehjælp.

Symptomer

Symptomer på rotator cuff skade omfatter svaghed og begrænset udvalg af mobilitet. Smerte er det mest fremtrædende symptom. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​den skade, kan smerten være intermitterende, det kan udløses kun ved bestemte bevægelser, eller den kan være konstant.

Betingelser

Tendonitis i rotator cuff er karakteriseret ved betændelse, der gør de berørte sener modtagelige for tårer. Rotator cuff tårer kan være delvis eller fuldstændig, og kan kræve kirurgi.

Årsager

Gentagne arm bevægelser kan føre til betændelse og rotator cuff fortykkelse. Alder er en væsentlig faktor i rotator cuff skader, med folk over 40 bliver mest modtagelige for tårer og senebetændelse.

Behandling

Læger ofte ordinere anti-inflammatoriske medicin og regelmæssig pynten af ​​skulderen for tendonitis patienter til at reducere hævelse af sener, sammen med fysisk terapi for at genoprette skulder vifte af bevægelse. Tårer kan reagere på anti-inflammatoriske medicin, fysioterapi og steroid injektioner, men alvorlige tårer kræver typisk kirurgi.


        

Udgiv min kommentar