Fantacine.com

Zink og Psoriasis

Læger og medicinske forskere er ikke sikker på præcis, hvad der forårsager psoriasis, selvom det er aftalt, at psoriasis repræsenterer en form for immundefekt. I øjeblikket er der ingen kendt kur mod psoriasis, hvilket gør nogle alternative behandlinger værd at se, herunder zinktilskud.

Betydning

En undersøgelse i "Journal of Islamic Academy of Sciences" vist, at psoriasis læsioner forbedret hos personer, der fik tilskud til at genoprette deres blodets indhold af zink til normale niveauer.

Zink og din kost

Sørg for at medtage gode kilder til zink i din kost, herunder oksekød, svinekød og bælgfrugter. Tag en zink supplement, hvis du har problemer med at tilføje kilder i kosten af ​​zink.

Aktuelle Zink produkter

Køb zink creme på en naturlig-food butik eller vitamin butik. Prøv også en ble-udslæt creme, hvor de vigtigste, og nogle gange kun, ingrediens noteret på etiketten er zink.

Hvor bruges Aktuel Zink

Aktuel zink ansøgning er en sikker måde at behandle de fleste psoriasis læsioner. Aktuel zink kan også bruges på hovedbunden psoriasis, selvom det er bedst at bruge før sengetid, fordi det kan være meget rodet.

Advarsel

Vær forsigtig, når behandling åbne, pustuløs psoriasis læsioner. Plaque psoriasis er den nemmeste form til behandling med zink creme.


        

Udgiv min kommentar