Fantacine.com

Bruger til canadisk Thistle

Bruger til canadisk Thistle


Canadiske tidsel, også kendt som "Cirsium arvense," er en indfødt plante af Middelhavsområdet og Sydøsteuropa. Den vokser til højden af ​​to til tre feet tall. Denne flerårig plante vokser ved at sprede sine frø og underjordiske jordstængler. Det vigtigste bestøver er honningbien. Hver plante producerer mindst 1.500 frø, som indebærer både mandlige og kvindelige planter. Visse dele af anlægget kan anvendes til forskellige formål.

Spiselige anvendelser

Bladene af de canadiske tidsel er spiselige og kan bruges til at forberede en række retter. For eksempel kan bladene kan spises rå med sandwich, eller de kan knuses og spises uden tilsatte ingredienser. Før spise bladene, bør torne fjernes. De stilke kan også blive de-spined, dampet og spist. En anden måde at spise canadisk tidsel er ved at fremstille toppen af ​​de unge planter som potherb. Fremstilling involverer vask af bladene til at fjerne snavs og insekter. De torne kan manuelt tages af, eller de kan tages af, efter at de er kogt. Puré bladene og tilføje krydderier efter smag. Serveres som en side parabol eller med andre grøntsager.

Tandpine Remedy

Bladene på den canadiske tidsel kan anvendes til at behandle almindelige sygdomme, såsom tandpine, som kan afhjælpes ved at tygge på rødderne. Saften fra rødderne indeholder anti-inflammatoriske egenskaber, der lindrer og reducerer smertefuld hævelse. Det er almindeligt for flatulens at opstå, når saften fra roden indtages. Dette er forårsaget af en ufordøjelig stivelse kaldet "Inulin", som passerer gennem fordøjelsessystemet, gærer derefter.

Andre medicinske anvendelser

Indfødte amerikanere brugte canadiske tidsel rødder til at behandle orme, Poison Ivy, munden sygdomme og tuberkulose, og som en mundskyl for børn. Det er også effektivt, når det anvendes som en tonic til behandling af gastrointestinale lidelser.


        

Udgiv min kommentar