Fantacine.com

Hvad er årsagerne til lavt proteinindhold Niveauer?

Proteiner består af aminosyrer og er vigtige næringsstoffer for kroppen. Der er behov for proteiner til vækst, vedligeholdelse og reparation af celler. De kan findes i hele kroppen i muskler, væv, organer og blod. Det er vigtigt at opretholde et sundt niveau af protein i blodet, og ændringer i dette niveau kan indikere en række betingelser.

Blood Protein

Den største protein i blodet er albumin, som produceres i leveren. Albumin er et vigtigt metabolisk komponent. Det er en kraftig antioxidant, hvilket betyder at det medvirker til at forebygge eller reparere oxidative skader på væv. Det hjælper også til at bære vitaminer, mineraler og hormoner til at distribuere dem i hele kroppen. Albumin regulerer også vand i vævene. Albumin binder sig til giftige stoffer og affald i blodet for at hjælpe med at eliminere dem.
Selv om niveauet af protein i blodet ikke bestemme sygdom, kan det indikere tilstedeværelsen af ​​en underliggende tilstand.

underliggende betingelser

En af de mest almindelige betingelser, der medfører lavt blod protein er nefrotisk syndrom. Nefrotisk syndrom er en gruppe af symptomer, herunder lavt blodprotein, protein i urinen, hævelse og forhøjet kolesterol. Nefrotisk syndrom er forårsaget af en række sygdomme, der skader nyrerne.
Lave proteinniveauer kan også være tegn på leversygdomme, underernæring og fordøjelsesproblemer såsom cøliaki og inflammatorisk tarmsygdom.

Proteiner i urin

Der er flere betingelser, der forårsager overskydende protein i urinen, derfor forlader blodet lavt. Tilstande, der påvirker nyrerne, der fungerer som filtre i kroppen, kan forårsage protein at lække ind i urinen. Sygdomme som Glomerular Disease beskadige glomeruli, dele af nyren, som hjælper filtrere blodet. Når disse er beskadiget, kan protein- og røde blodlegemer sive ind i urinen. Dette kan medføre systemiske problemer, herunder ødem, da en af ​​funktionerne af albumin er den tage overskydende væske fra kroppen, der skal elimineres via nyrerne.

Personer, der risikerer

Forekomsten af ​​lavt blod protein er mere almindelig hos personer med visse risikofaktorer. Disse omfatter dem, der lider af alkoholisme. Indtaget af overdreven alkohol påvirker funktionen af ​​leveren, som er hvor albuminet er produceret. Også kvinder, der er gravide er tilbøjelige til at have lav protein niveauer. Dem med autoimmun sygdom er også risiko, da de typisk vil have en højere immunglobulin niveau, som korrelerer til et lavere blod proteinniveau.

Boost Blood Protein

Da der er korrelationer af lav blodproteinniveauer og sygdomme, er det vigtigt at holde blodets proteinniveauer ved deres optimale. Der er to vigtige faktorer til at hjælpe med dette.

Praksis god hygiejne. De fleste bakterier indføres i kroppen ved at røre ved ansigt, herunder øjne, næse og mund, med hænderne. Indførelse af fremmede mikroorganismer i kroppen øger immunoglobulin eller antistof, niveau. En stigning i immunoglobulin niveauet korrelerer direkte med et fald i blodet protein eller albumin niveau. Sørg kosten protein er optimeret. Mange mennesker forsøger at skære ned på kolesterol og fedtindtag, som uforvarende falder deres protein indtag så godt. Der er mange sunde kilder til protein, herunder fisk, fjerkræ, bønner, nødder og fuldkorn. Hvis blod albumin niveauer forbliver lav, kunne tilskud af aminosyrer bidrage til at genoprette dem.


        

Udgiv min kommentar