Fantacine.com

Aluminium & Bone Disease

Aluminium & Bone Disease


Aluminium allerede er til stede i alle mennesker organer og væv, men tilføjelsen af ​​ekstra aluminium til kroppens system kan være skadelig. Over-eksponering for høje mængder af metallet er kendt for at forårsage forskellige knogle- og ledsygdomme hos mennesker. Knogle- og ledsygdomme forårsaget af udsættelse aluminium kan have langvarige virkninger på kroppen, såsom forringelse af leddene og blødgøring af knogler.

I fare

Den generelle befolkning er ikke risiko for at udvikle sygdom relateret til eksponering aluminium. Patienter, der er mest udsatte for at udvikle knogle- og ledsygdomme fra for meget aluminium i deres organer omfatter patienter med nyresvigt, som skal være i dialyse i en længere tidsperiode. Også inkluderet er dem, der tager orale forbindelser, der indeholder høje koncentrationer af aluminium, hvilket er tilfældet for patienter, der behandles med højdosis antacida for alvorlige sår. Problemer opstår, når store koncentrationer af aluminium tillægger en patients organer og væv, der forårsager toksicitet og fører til knogle- og ledproblemer.

Symptomer

Tegn på knogler og ledsygdomme som følge af over-eksponering for aluminium består hovedsageligt af skeletabnormiteter selv kan findes nogle beviser i blodet. Potentielle skelet problemer omfatter sygdomme som osteoporose og osteomalaci i knoglerne og eroderende anthropathy i hænder og fødder. Symptomerne kan omfatte krystal aflejringer, beta2-microflobunin og forkalkninger danner på knogler og flere ikke-helende frakturer.

Diagnose

Diagnosticering af en knogle eller ledsygdom som følge af eksponering aluminium kan ske ved brug af foto imaging teknologi såsom regelmæssige film røntgenstråler, digital røntgen, radionuklid billeddannelse og MRIs.

Behandling

Behandlingsmuligheder er tilgængelige til at reducere og endda vende knogler og led sygdomme forårsaget af aluminium toksicitet. En type behandling vist sig at være en succes, er desferrioxamin behandling (DFO). Fysisk terapi kan også anvendes til at forbedre knogler og led stabilitet.

Forebyggelse / Solution

Læger kan være med til at forhindre, at osteo-manifestationer af aluminium toksicitet er så simpelt som at vedtage strenge regler på mængden af ​​aluminium i dialyse og undgå ordination af orale forbindelser indeholdende aluminium.


        

Udgiv min kommentar