Fantacine.com

Hvad er årsagen dårlig cirkulation i benene?

Dårlig cirkulation foreligger, når iltet blod ikke kan gøre komplet kredsløb af kroppen uden begrænsninger. Dårlig cirkulation kan være en tidlig advarsel for hjertekarsygdomme.

Symptomer

Dårlig cirkulation af blod i benet arterier kan forårsage brændende smerte, ømhed og træthed i benene.

Blodprop

Lungeemboli er forårsaget af en blodprop. Pludselig åndenød er ofte den eneste advarsel tegn på denne potentielt livstruende tilstand.

Rygning

Rygning menes at øge en persons risiko for at udvikle Buerger sygdom, en kredsløbssygdomme tilstand, der påvirker foden eller nedre del af benet.

åreforkalkning

Arteriosklerose, eller åreforkalkning, er forårsaget af ophobning af fedtstof og plaque i arterierne, som i sidste ende forårsager en indsnævring af arterierne. Ifølge James F. Balch, MD, åreforkalkning er ansvarlig for de fleste hjerteanfald dødsfald.

Løsninger

Dårlig cirkulation kan i sidste ende blive en alvorlig sundhedsrisiko, hvis venstre ubehandlet. Når symptomerne på dårlig cirkulation er til stede, er det bedst at se en læge for en medicinsk vurdering. En læge kan anbefale kompressionsstrømper, elevation af benene, medicinsk behandling, eller ændringer i kosten eller livsstil.


        

Udgiv min kommentar