Fantacine.com

Hærder til Alopecia Universalis

Alopecia Universalis er en yderst sjælden tilstand, der resulterer i det samlede tab af hår på hele kroppen. Øjeblikket er der ingen enkelt lægemiddel indgriben behandle kroppens samlede hårtab, der opstår med Alopecia Universalis, men der er en række af behandlingsmuligheder, som har vist lovende resultater. Som med enhver medicinsk intervention, er det vigtigt at undersøge enhver potentiel sundhedsmæssige risici eller bivirkninger helt, før du begynder en bestemt behandlingsmetode.

aktuel immunterapi

En af de mest populære muligheder for behandling af Alopecia Universalis er aktuelt immunterapi. Faktisk National Alopecia areata Foundation rapporterer, at der er omkring en 50 procent succesrate med patienter, der bruger denne form for immunterapi. Dybest set, aktuelt immunterapi indebærer brug af cremer eller lotion til at producere en allergisk hudreaktion med irriterende stof med det mål spændende hårsække til igen vokse hår. Selv om denne metode har vist succes i udvalgte patienter kan bivirkningerne være ubehageligt og omfatter kløe og hududslæt. Desuden skal behandlingen med aktuelt immunterapi fortsætte indtil hårsækkene genoptage deres normale vækstmønster eller hårtab vil gentage sig.

kortison Behandling

Kortison skud eller piller har også vist succes i behandling lider af alopeci Universalis, men de er ledsaget af en række bivirkninger og kan ikke fortsættes på ubestemt tid. Selvom relativt sikker, når overvåges af en læge, kortison piller er en kortvarig behandling mulighed på grund af potentielle bivirkninger som følge af kronisk brug.

Kortison skud er også en mulighed, men er begrænsede i deres vellykket behandling af tilstanden, da de kun regrow hår på injektionsstedet. Desuden, hvis hårtab opstår igen, en anden kortison skud skal administreres at regrow hår.

alternative behandlinger

En anden form for behandling for alopeci Universalis er aromaterapi, som er blevet rapporteret at være en succes, men disse påstande er ikke blevet dokumenteret. Som med enhver behandling indgriben, er det bedst at rådføre sig med en personlig læge, før du begynder enhver behandlingsmulighed.


        

Udgiv min kommentar