Fantacine.com

Sådan Regrow hår med Stuff Omkring huset

Sådan Regrow hår med Stuff Omkring huset


Er du lider af hår udtynding eller hårtab, men ikke ønsker at tilbringe en masse penge på medicinske behandlinger, der ikke er 100 procent effektive? Måske tanken om at stikke noget, der ikke naturligt ind i din krop giver dig heebie-jeebies? Se ikke yderligere, fordi du kan regrow dit hår med almindelige ting fundet rundt omkring i huset.

Instruktioner

1 gang om ugen, massage 1 spsk ekstra jomfru olivenolie ind i din hovedbund og lade den stå i natten. Skyl olivenolien næste morgen, eller det kunne tilstoppe dine porer. Gør dette en gang om ugen er en glimrende måde at rense dine porer. I løbet af dagen, er vores hår udsat for en række giftige og ubehagelige elementer som forurening og bebyggede snavs og sved. Blot indsæbning dit hår er ikke nok til at rense disse porer. Olivenolie har mange fordele, og forbedring af hårvækst er en af ​​dem.

2 Drik 8 til 12 glas vand om dagen for at sikre, at din krop er tilstrækkeligt hydreret. Hvis din krop ikke er hydreret, vil dit hår være tør og skør. Hvis du ikke er sikker på, om det er sikkert at drikke dit vand fra hanen, investere i en vand filter eller købe vand på flaske. Vand er ikke kun vigtigt for dit hår, men for hele din krop så godt.

3 Spis flere æg. For nylig har der været en hidtil uset genoplivning af ægget. Uanset om du spiser det hvide eller åg, æg er en glimrende kilde til protein, samt biotin (et b-kompleks vitamin). Biotin er kendt for at styrke og forbedre de hår, negle og hud. Det er vigtigt at få nok biotin i din krop, hvis du ønsker at have en stærk hår. Spis ikke mere end to æg om dagen, hvis du ønsker at få den optimale mængde biotin og protein i kroppen.

4 Drop kaffen og gå med grøn te. Store te er fremragende til at fremme stærke knogler og tænder og en sund lever, og det er også en fremragende middel til reduktion hårtab. Grøn te reducerer mængden af ​​dihydrotestostorone (DHT), der produceres, og overskydende produktion af DHT er en af ​​de førende årsager til mandlig skaldethed. Drik mindst tre kopper grøn te om dagen for at maksimere dine chancer for at fastholde dit hår.

5 Kombiner disse teknikker med en sund kost af frugt, grøntsager, en god nats søvn og motion, og du vil være godt på vej til at vokse tyk skinnende låse. Husk, at selv om hårtab kan være genetisk, der er måder at bremse det ned, hvis ikke standse det ved radikalt at ændre din livsstil. Eksperimenter med hvad der virker og hvad der ikke virker for dig. Tillade mindst tre måneder til at passere, før forventer at mærke nogen væsentlige resultater.


        

Udgiv min kommentar