Fantacine.com

Øvelser Orthoptic Eye

Øvelser Orthoptic Eye


Orthoptic øje øvelser er en del af behandlingen metode optometric kendt som vision terapi. Orthoptics går tilbage til 1850'erne, og er designet til at hjælpe med at lindre øjeabnormaliteter såsom skelen (krydsede øjne), amblyopi (dovent øje) og dobbeltsyn. Det er ikke at forveksle med såkaldte vision forbedring kurser der udbydes eller sælges direkte til offentligheden. Orthoptic øvelser er rettet og valgt til patienter efter en grundig gennemgang og evaluering af deres øjne, øjenbevægelser og evne til at se, herunder deres perceptuelle evner relateret til læsning og kognition.

Orthoptics: Mål og behandling Planer

Orthoptics er designet til at bidrage til at styrke musklerne, der er ansvarlige for øjenbevægelser og hjælpe dem til at arbejde sammen på måder, der forbedrer unormal syn og øjne adfærd. Orthoptics fokuserer på øjet teaming og visuel klarhed eller skarphed. Nogle optometrister foretrækker at gennemføre patienternes orthoptic øvelser i deres kontorer under direkte tilsyn. Andre giver en øvelse regime til hjemmebrug. Nogle mix overvåget behandling med selvstyret øvelser.

Orthoptic Øvelser

Push-up øvelser kræver patienter til at fokusere på spidsen af ​​en blyant, da det bevæger sig mod øjnene og synes at blive to blyanter når øjnene ikke længere konvergerer. Konvergens forbedrer gradvist gennem praksis. I hoppe konvergenskriterier øvelser, patienter flytter et optisk mål mod deres ansigt, indtil det bliver sløret eller fordoblet. Ændring øjnene 'fiksering frem og tilbage mellem denne close-up mål og en fjernere man hjælper med at forbedre konvergensen. Andre øvelser bruger forskellige fokus hjælpemidler til at hjælpe øjenmusklerne lærer normal adfærd.

Orthoptics som en del af Vision Therapy

Optometrister kan ordinere orthoptic øvelser som en del af en bredere forløb vision terapi. Denne overordnede terapeutiske regimen kan omfatte brug af briller med særlige korrigerende, terapeutisk eller prismatiske linser, samt eye patches, software, udstyr til forbedring af balance og udstyr til træning, der integrerer øjne og andre sanser med mere generelle motoriske færdigheder.


        

Udgiv min kommentar