Fantacine.com

Hvorfor har Folks Ører Ring?

Hvad er det

En høj tone i en persons øre er lyden af ​​celler i det indre øre vibrerende. Denne tilstand kaldes tinnitus, og det undertiden påvirker mennesker til det punkt, at de hører ringen eller toner hele tiden. Dette sker som regel kun til dem, der sætter deres ører gennem en konstant bombardement af kraftig støj eller musik. De, der arbejder med koncerter eller i støjende produktionsfaciliteter kan være i fare.

Konstant bombardement

En måde at undgå at udvikle problemet er at bære beskyttelsesudstyr såsom ørepropper. I de fleste tilfælde vil en industri faktisk kræver høreværn. Andre lytte til høj musik med vilje, ikke realisere den skade, det skaber. Pendlere i køretøjer eller dem, der lytter til mp3-afspillere har høj musik konstant streaming ind i øregangen uden beskyttelse. Over tid denne konstante vibrationer skader celler i øret.

Inde i øret

Der er en celle inden i det indre øre, der har små hår på det, og er følsomme over for lyde. Når lyden kommer ind i indre øre, hårene bøje og vibrere til støjen, hvilket forårsager en elektrisk strøm, der skal sendes til hjernen fra cellerne. Hjernen overfører det elektriske signal til lydmønstre. Skaden normalt forårsager, at cellerne tror, ​​der er lyd, når der er ingen, og de hele tiden sender signaler til hjernen. Denne ringning høres indtil cellerne, der er beskadiget, kan falde til ro.


        

Udgiv min kommentar