Fantacine.com

Sådan Secure medicinsk telemetri Monitor kabler

Sådan Secure medicinsk telemetri Monitor kabler


Hospitaler bruger telemetri overvågning udstyr på patienter, der har symptomer på hjerte-uregelmæssigheder og / eller har oplevet et hjerteanfald. De telemetri ledninger eller ledninger tillægger patientens bryst området via elektroder, som sender billeder af hjerte aktivitet til uddannede teknikere til at analysere for abnormiteter i rytme, hastighed og ledning.

Instruktioner

1 Rens patientens bryst område med sæbe og vand. Tør grundigt med et håndklæde. Elektroder klæbe bedre, når anbragt på ren hud.

2 Barber brystet til at fjerne hår. Hårfjerning hjælper elektroderne klæber til huden, derfor forhindrer afbrydelse af hjertemonitorering aktivitet.

3 Kontroller for korrekt bly placering. Desuden kontrollere elektroder til tilstrækkelig opbakning lim. Elektroder skal have en klæbrig belægning til at klæbe fast til brystet. Udskift elektroderne, hvis signalet ikke sender.

TIPS

  • Telemetri Monitor teknikere se hjerte aktivitet via en computerskærm skærm på sygepleje enheder.
  • De fleste hospitaler bruge standard fem-lead-system til telemetri overvågning henvise til din træning manual for ordentlige retningslinjer placering.

        

Udgiv min kommentar