Fantacine.com

Klemt nerve i Back Treatment

En klemt nerve i ryggen kan forårsage udstrålende smerter, svaghed og følelsesløshed i benene. Det kan også føre til inkontinens og tab af tarm kontrol. Dette er ikke altid tilfældet --- Symptomerne afhænger af sværhedsgraden af ​​den klemt nerve. Ligesom sværhedsgraden varierer, så gør behandling planer, der spænder fra at gøre noget at have kirurgi. Rådfør dig med din læge om eventuelle problemer, du måtte have om en klemt nerve og kroniske smerter.

konservativ behandling

De fleste mennesker føler lindring fra en klemt nerve med et par dages hvile og konservativ behandling, såsom massage og kiropraktik justering. Resten betyder ikke opholder sig i sengen. Det refererer til at reducere aktiviteter, der forværrer tilstanden klemme nerve. De fleste mennesker kommer fra en klemt nerve i ryggen inden for flere uger af begrænset aktivitet. Hvis dine smerter er ikke svær og bliver bedre i stedet for værre, vil du sandsynligvis ikke brug for at se din læge. Hvis din smerte fortsætter i mere end fire uger, skal du kontakte din læge.

Medicin

Flere typer af medikamenter kan anvendes til behandling af en klemt nerve i ryggen. Det første kursus af lægemidler, der anvendes omfatter over-the-counter anti inflammatoriske medicin såsom ibuprofen. Disse ikke kun mindske hævelse, men hjælpe med at lindre smerter. Hvis disse ikke er effektive, kan din læge ordinere receptpligtig non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. I nogle svære tilfælde --- ofte som en sidste foranstaltning før overvejer kirurgi --- kortikosteroider injiceres ind i området for at mindske smerter og hævelse.

Fysisk terapi

Hvis dårlige arbejdsstillinger eller har en side betydeligt svagere end den anden er årsag til klemt nerve, kan du i høj grad drage fordel af fysisk terapi. I terapi, du arbejder for at styrke begge sider af kroppen ligeligt og lære øvelser, der hjælper fremme god kropsholdning. Du arbejder også på dine mavemuskler og udfører strækninger at hjælpe med at forbedre spinal fleksibilitet og reducere kompression på diske og nerver i ryggen.

Kirurgi

De, der har diskusprolaps diske eller knogle Sporer (også kendt som spinal stenose) kan kræve operation for at fjerne det område disk eller knogle lægge pres på nerven. Spinal myelopati er en tilstand, hvor knoglerne tykkere og reducere rygmarvskanalen. For at lette presset, skal kanalen udvides. Ifølge Mayo Clinic, 90 procent af mennesker med rygsmerter aldrig brug for kirurgi. Tal med din læge om alle dine muligheder.

Forebyggelse

Forebyggelse er nøglen med de fleste rygproblemer. Regelmæssig motion, herunder maveøvelser, holde din ryg stærk. Strækker regelmæssigt og tage hyppige pauser, når man sidder foran en computer i længere perioder er nyttigt. Lær at løfte med benene i stedet for ryggen og alternative stor effekt aerobe aktiviteter med lave aktiviteter effekt såsom svømning og cykling. Hvis du er overvægtig, komme ned til din idealvægt at reducere kompression på din rygsøjle og langsom hastigheden af ​​mulige degeneration. Vær bevidst om din kropsholdning og arbejde på at forbedre det.


        

Udgiv min kommentar