Fantacine.com

Naturlige kur mod depression og angst

Depression og angst påvirker millioner af mennesker hvert år i USA alene. Angst er præget af følelser af ængstelse og bekymring, depression ved følelser af sorg og "blues." Hvis disse følelser er svære bør du søge professionel hjælp fra en rådgiver eller psykolog. Der er imidlertid en række naturlægemidler du kan prøve at afhjælpe mildere symptomer.

Træk vejret dybt

Det er så simpelt, som det lyder, og det kan gøre en enorm forskel. Tag et par minutter til at bare trække vejret dybt, holder hvert åndedrag i et par sekunder, før udånding gennem munden. Du vil blive rense dig selv med en forfriskende byge af ilt, der kan bekæmpe angst og depression. Prøv 10 af disse dobbelte dybe vejrtrækninger flere gange i løbet af dagen og mærk forskellen.

Vand og kost

Drik masser af vand og undgå forarbejdede fødevarer. Typiske amerikanske kost indarbejde langt mere junk food end er sundt for os. Alt dette forarbejdede fødevarer indeholder bundter af usunde tilsætningsstoffer, som kan overbelaste og stress vores kroppe. Ved at spise en kost af frisk frugt og grøntsager og drikke flere glas vand hver dag giver vi vores krop en chance for at rense og frigivelse toksiner. En sundere krop kan klare depression og angst bedre end en stresset og usund krop.

Get Moving

Aerobe motion frigiver naturlige fornøjelse kemikalier i vores kroppe, der bekæmper depression og angst. Hvis du ikke allerede udøver starte langsomt og bygge op til en rutine, der omfatter mindst 20 til 30 minutters motion næsten hver dag.

Tilgiv Mennesker

Dette kan være en hård, men forskning fra de sidste par år viser, at det at være i stand til at tilgive de mennesker, der galt os er sundt for os. Du må ikke være i stand til at gøre det hele på én gang, men bare løse for at arbejde på det kan være et skridt i den rigtige retning.

være taknemmelige

Uanset hvor svært vores liv får der er altid noget at være taknemmelig for. Fokus på, hvad vi er taknemmelige for tager fokus fra, hvad vi er bekymrede eller deprimeret over. Holde en taknemmelighed liste, en liste over ting, du er taknemmelig for, i din pung eller tegnebog eller på døren til dit køleskab, kan hjælpe med at holde dig fokuseret og bevæger sig væk fra depression og angst.

ADVARSEL: Hvis dine symptomer på depression eller angst ikke stilne af eller bliver værre, skal du kontakte en professionel rådgiver eller psykolog.


        

Udgiv min kommentar