Fantacine.com

Måder at sænke dit A1C test

Måder at sænke dit A1C test


A1C skærme glukose niveauer i løbet af to til tre måneder. Også kendt som hæmoglobin A1c eller glykeret haemoglobin, A1C måler mængden af ​​hæmoglobin, der er bundet til glucose. Standard glukose test kan kun give en idé om blodsukkerniveauet på tidspunktet for testen. Men da hæmoglobin er altid til rådighed, A1C giver et bedre overblik over glukose kontrol. A1C niveauer under 7 procent er generelt anses for god; dog kan laboratorie normals variere.

Overvågning

Overvågning glucose niveauer er det første skridt i at sænke A1C niveauer. Test glucose niveauer før måltider og dosering af insulin. Da A1C ikke måle det aktuelle glucoseniveauer i kroppen, kan kun monitorering af glucose anvendes til at bestemme insulindosering og at overvåge for farligt lave glucoseniveauer. Chart glucose niveauer for at få en idé om den samlede blodsukkerregulering. Bring dit diagram til lægens aftaler, så justeringer medicin og kost kan ske til lavere A1C niveauer.

Kost & Motion

Kost og motion spiller en vigtig rolle i den samlede blodsukkerregulering, som hjælper lavere A1C niveauer. Kost og motion virker ved at brænde fedtdepoter og øge muskelmasse. Muskelmasse brænder glukose ved hurtigere niveauer end andre former for væv. Derudover har overskydende fedtdepoter blevet forbundet med øget insulinresistens.

Brug kost og glucose overvågning for at kontrollere dit blodsukker og kulhydrat indtagelse dermed undgå pludselige stigninger i blodsukkerniveauet, også kendt som sukker spikes. Sukker pigge give mere glukose, der skal tages op af hæmoglobin, dramatisk stigende A1C niveauer. Undgå fødevarer med højt sukker og kulhydrater såsom slik og mange ørken fødevarer.

Medicin

Diabetes og højt A1C niveauer er resultatet af glukose ikke tages i cellerne gennem insulin transport. Medicin kan hjælpe denne proces på en række forskellige måder. Nogle oral medicin arbejde for at øge cellernes evne til at bruge insulin til at transportere glukose. Andre arbejde for at øge kroppens produktion af insulin. For dem, der ikke gør insulin eller ikke gør nok af det, kan insulinindsprøjtninger ordineres.

Hvis du er på medicin, enten mundtlige eller insulininjektioner, vedligeholde din dosering. Overvåg medicin for effektivitet ved at kontrollere din glucose niveauer ofte. Tager medicin på samme tidspunkt hver dag, kan give mulighed for en bedre blodsukkerkontrol og kan minimere sukker pigge. Informer din læge, hvis din glucose niveauer ikke bo i dit målområde, så medicin kan justeres.

Falske Oplæsning

A1C niveauer kan være falsk lave. Den mest almindelige årsag til en falsk A1C er lavt hæmoglobin (anæmi). Eftersom der er mindre totalt hæmoglobin, er der mindre glucose-bundne hæmoglobin. Andre årsager til falske A1C niveauer omfatter seglcelleanæmi, kraftig blødning, blodtransfusioner og jern mangler.

Forsigtig

Lav glucose niveauer er ikke vist på A1C test og kan være farligere end høje niveauer. overvåge altid dine glucose niveauer og tage øjeblikkelig handling for ethvert niveau under 70 mg / dl.

Kun din læge bør ordinere behandlinger for forhøjet A1C niveauer.


        

Udgiv min kommentar