Fantacine.com

Fordel af Isop

Fordel af Isop


Isop er en urt hjemmehørende i Middelhavsområdet, men let at tilpasse til mange andre miljøer og sæsonbestemte ændringer. Ligesom andre urter, vokser det meget hurtigt, næsten lige så hurtigt som fælles ukrudt. Det blomster med orange-rød til lilla blomster og er værdsat for det meste for sin duftende blade.

Isop har længe været værdsat som lægeplante. Dag, folk stadig bruge det som medicin i form af te eller æterisk olie. Isop er nem at dyrke og dens tørrede blade bevarer deres duft i lang tid, hvilket gør det til et perfekt supplement til din have og din kost.

antiseptisk

Lavet af blomster og blade af isop plante, isop æterisk olie har mange aktuelle fordele. Dens antiseptiske egenskaber gør det godt til desinfektion lavvandede kødsår og stykker; det dræber bakterier før bakterier har en chance for at slå sig ned og formere sig i såret. Denne antiseptisk kvalitet gør også isop olie til gavn for at dræbe svampeinfektioner, såsom fodsvamp og neglesvamp.

astringent

Isop olie indeholder også astringerende egenskaber, der hjælper til at reducere hævelse ved at stramme blodkar. Denne egenskab kan også hjælpe langsom voldsom blødning og reducere rynker ved at stramme huden. Når de anvendes til gigtplagede led, det reducerer hævelse og maling ved at hjælpe til at forbedre cirkulation gennem disse områder.

Interne Fordele

Isop te smager ligner mynte og kan nemt nydes med lidt honning eller andet foretrukne sødemiddel. Isop te indeholder gavnlige flavinoids, tanniner og olier, der hjælper fjerne slim fra luftvejsinfektioner og forkølelse. Dens antiseptiske egenskaber hjælpe med at opklare infektioner i halsen og nasal passager mens dens astringerende natur hjælper med at regulere blodtrykket, reducere feber og rolig spænding fra høje følelser. Det kan også hjælpe at bilægge maven og støtte fordøjelsen, ligesom mynte planter det smager ligesom.

Isop Tea

For at gøre te, tilføje en spiseskefuld tørrede og knuste blomster og blade til omkring fire kopper kogende vand. Lad bladene stejle for omkring 10 minutter før at drikke; indpakning Ysopkvisten i ostelærred før udblødning eliminerer behovet for at belaste vandet.

Advarsel

Kvinder, der er ammende eller gravide og dem diagnosticeret med epilepsi bør ikke bruge hyssop olie, da det indeholder nerve stimulanser, der kan være skadelige for disse forhold.


        

Udgiv min kommentar