Fantacine.com

Hærder til præmenopausale Depression

Under fase fører til overgangsalderen, østrogen niveauer stige eller falde. Symptomerne på premenopause kan forårsage en hel del ubehag og følelsesmæssig uro. Depression og humørsvingninger er almindeligt for kvinder at gå gennem denne fase af deres liv. Behandlinger, der helbrede depression i overgangsalderen kan være forskellig fra behandlinger, der anvendes mod depression, der ikke er forårsaget af svingende hormoner.

Hormoner

Hormonbehandling er en mulig kur mod præmenopausale depression. For nogle kvinder symptomerne på overgangsalderen, herunder hedeture og humørsvingninger, kan være nok til at forårsage depression. Udskiftning aftagende østrogen kan forbedre stemningen og afhjælpe nogle af de ubehagelige symptomer på denne overgangsfase. Kvinder, der ikke har haft en episode af depression før premenopause har mulighed for at bruge hormonbehandling eller antidepressiva. Læger anbefaler at bruge en ad gangen for at bestemme, hvilke vil lindre symptomerne og helbrede depression.

Rådgivning ledsager hormonbehandling til at helbrede depression symptomer. Det skal bemærkes, at rådgivning uden medicin er usandsynligt at helbrede depression. Rådgivning kan hjælpe nogle kvinder sortere deres følelser om overgangen fra én fase af livet til det næste.

Antidepressiva

Hvis hormonbehandling ikke er i stand til at helbrede depression, kan antidepressiv medicin være mere succesfuld. Disse medikamenter anvendes typisk til depression, der ikke er forårsaget af premenopause, men kan fungere lige så godt til denne type af depression.

Almindeligt anvendte antidepressiva kaldes selektive serotoningenoptagshæmmere, og de virker ved at øge niveauet af serotonin i hjernen. At finde den rigtige antidepressive kan tage lidt tålmodighed. Dosering og type medicin vil afhænge af de resultater, der er opnået. Disse medikamenter har bivirkninger såsom kvalme og seksuelle bivirkninger. Lægen kan ændre medicin, hvis bivirkningerne er uhåndterligt.

Naturlige Depression helbredelsesmetoder

For dem, der ikke ønsker at bruge syntetisk hormonbehandling eller antidepressiv medicin, kan en urtemedicin helbrede præmenopausale depression.

Black Cohosh er et populært naturlægemiddel mod overgangsalderen og præmenopausale symptomer. Planten indeholder phytoøstrogener, som er meget lig de hormoner i kroppen.

Dong Quai bruges til menopausale symptomer og problemer med menstruation. Denne urt bruges til at lindre de ubehagelige symptomer på den præmenopausale fase.

Naturlægemidler medicin er ikke blevet undersøgt eller kontrolleret for deres effektivitet på samme måde, som antidepressiva og hormonbehandling har.


        

Udgiv min kommentar