Fantacine.com

Vægttab piller til Prediabetes

Vægttab piller til Prediabetes


Type 2, eller voksen-debut, diabetes påvirker op til 21 millioner amerikanere, som af 2010. Begge unge og voksne diabetes er blevet betegnet "The Stealth Epidemic", og er de mest bekymrende sundhedsproblemer i det 21. århundrede. Ironisk nok, type 2-diabetes kan forebygges i en vis udstrækning, men kun hvis de ca. 41 millioner prædiabetiske amerikanere styre deres tilstand, før det udvikler sig til "full-blown" diabetes.

prediabetes Definition

Prediabetes bruges til at blive kendt som nedsat fastende glukose. Det er diagnosticeret, når fastende plasmaglucose er 100-125 mg / dl (milligram per deciliter) og oral glukosetolerance er 140-199 mg / dl.

Disse niveauer betyder, at glukose og insulin niveauer er højere end gennemsnittet, men dog lavere end registreret i type 2-diabetes. Dette er en indikation af, at insulin-forringet eller ufølsomme celler ikke er i stand til at binde insulin til at metabolisere blodsukker så effektivt som de plejede, hvilket fører til højere niveauer af begge elementer i blodbanen.

Årsager til Prediabetes

Prædiabetes og diabetes er symptomer på et stort set stillesiddende, høj stress livsstil kombineret med rige fødevarer, der overstiger en persons energibehov. Der er også folk, der er genetisk disponeret for at udvikle insulinresistens. Med tiden sådanne faktorer medfører insulinresistens og udfælde tilstand.

De fleste af prædiabetiske individer kan vise symptomer på den betingelse, men andre kan lide af en hyppig vandladningstrang, usædvanlig tørst, sløret syn eller føler ekstremt trætte.

Risikofaktorer

Ud over en dårligt forvaltet livsstil, personer, der risikerer udvikle prædiabetes er dem med en familie historie af voksen-debut diabetes eller hjertesygdomme, er overvægtige / fede, er i alderen 45 år og derover eller lider af forhøjet blodtryk. Prediabetes er tilbøjelige til at udvikle i "æble" formede mennesker, eller kvinder, der har lidt svangerskabsdiabetes og / eller født en baby vejer mere end 9 lbs.

Etnicitet spiller også en rolle, med dem af afrikansk, asiatisk, Hispanic eller Pacific Islander afstamning mere udsatte. Metabolisk syndrom / syndrom X og polycystisk ovariesyndrom er også risikofaktorer for prædiabetes.

Administrerende Prediabetes med vægttab piller

Vægttab piller øge stofskiftet og føre til højere metabolisme af kalorier. Fat bindemidler begrænse mængden af ​​fedt, at et organ kan metabolisere, og appetitnedsættende midler nedtrykke appetitten, og derved reducere mængden af ​​indtaget føde.

Disse piller lette vægttab hos overvægtige mennesker diagnosticeret med prædiabetes, medvirken i forvaltningen af ​​tilstanden. Men de har ingen reelle virkning på insulinresistens, hvilket betyder en person, der mister vægt med sådanne piller vil stadig have et højt niveau af blodsukker og insulin.

Sikker Forvaltning af Prediabetes

De fleste sundhedspersonale går ind for en ændring i livsstil rettet mod en gradvis, ikke drastisk, vægttab og mere motion. En undersøgelse foretaget af Prevention Program Diabetes fandt, at en halv time værd af motion mindst fem gange om ugen, kombineret med vægttab på 5 procent til 7 procent af den enkeltes vægt, reducerede risikoen for at udvikle diabetes med næsten 60 procent. Mere sigende, effekten af ​​en sundere livsstil og spisevaner var dobbelt effektivt sammenlignet med indtagelse af vægttab piller.


        

Udgiv min kommentar