Fantacine.com

Rådgivning om Memory skum senge Vs. traditionelle Madrasser

Som mennesker, vi alle har brug for søvn. Sleep tillader vores krop til at hvile, hvilket igen genskaber vores energi og holder os sunde. Kom en god nats søvn ofte hviler på at vælge den bedste madras. Du har mange muligheder, herunder traditionelle, indre-springmadrasser og hukommelse skum madrasser. Du har måske set reklamer om hukommelse skum madrasser, og du er sandsynligvis fortrolig med indvendig-springmadrasser, men du måske ikke kender fordele og ulemper ved disse forskellige typer.

Inner-Spring Madrasser

De fleste madrasser er indre-springmadrasser. Kernen i disse madrasser er sammensat af mange kilder, på toppen af ​​hvilke sidder den bløde polstring. Ifølge bestbedguide.com, indre-springmadrasser komponere på 80 procent af madrassen markedet.

Et par fordele ved at vælge denne type madras er, at de indre-springmadrasser ikke "sover hot", og at de ikke afgiver et modbydeligt lugt, når de er helt nye. "Sleeping varmt," ifølge sleeplikethedead.com, henviser til madrassen evne til at holde i kropsvarme. Memory skum madrasser især en tendens til at fælde kropsvarme, som igen forårsager den person sover på en hukommelse skum madras til at føle sig varm, til tider alt for varm. Også indre-springmadrasser tendens til at lugte neutral, mens fremstillingsprocessen for hukommelse skum madrasser kan skabe en ubehagelig lugt. En anden fordel ved indre-springmadrasser er, at du kan vælge fastere eller blødere madrasser, afhængigt af dine præferencer.

Ulemperne ved indre-springmadrasser omfatter at fjedrene tendens til at påføre tryk på forskellige punkter på kroppen, som kan forårsage ubehag. Også disse madrasser tendens til at synke hurtigere end andre madrasser, hvilket gør dem ubehagelige og reducere mængden af ​​tid, at madrassen kan anvendes - som regel, indre-springmadrasser kun sidste tre år.

Disse madrasser har tendens til at være billigere end hukommelse skum madrasser, som kan faktor i din beslutning. Det bedste råd er at besøge en madras butik og ligge på forskellige madrasser til at opdage, hvis du finder dem behagelige.

Hukommelsesskummadrasser

Memory skum madrasser er sammensat af en særlig type skum, der blev udviklet af NASA til brug på rumskib. Skummet kaldes "hukommelse skum", fordi den husker sin oprindelige form, selv efter tryk påføres den.

Memory skum madrasser er fordelagtigt for mange grunde. For én, de har tendens til at støtte hele din krop, i modsætning til dele af den. Ifølge bestbedguide.com og happynews.com, hukommelse skum madrasser kontakte kroppen ligeligt i hele madrassen, mens indre springmadrasser kontakte kroppen kun på forårets point. Memory skum madrasser også tendens til at være mere holdbare og giver bedre komfort.

Ligesom alt andet, madrassen har ulemper. En ulempe, ifølge sleeplikethedead.com, er, at eftersom hukommelse skum madras den er temperaturfølsomme (hvilket betyder, at det er fastere i køligere temperaturer og blødere i varmere temperaturer), at komme ud seng kan være lidt svært som skum forme omkring dig krop . Plus, disse madrasser ikke har justerbare fasthed ratings; hver hukommelse skum madras vil udføre mere eller mindre som de andre i, at de vil forme sig omkring din krop.

Uanset, den bedste måde at skelne mellem en indre-springmadras og en hukommelse skum madras er at ligge ned på en af ​​hver og se, hvordan de føler. Hvis du får en chance til at sove i en hukommelse skum seng, vil du helt sikkert være i stand til at fortælle, om du kan lide det efter en nats søvn.


        

Udgiv min kommentar