Fantacine.com

Sådan Vurdere en skole-Wide Behavior Management Plan

Mange alternative skoler har adfærd management systemer til at bidrage til at skabe og vedligeholde struktur for deres studerende. Gennemførelse af en vurdering af en adfærd, management system kan hjælpe med at bestemme, hvad der virker og ikke virker. Dette kan være nyttigt, når de gennemfører en ny adfærd management plan eller revidere den, der aktuelt er i brug på dit anlæg.

Instruktioner

Dataindsamling

1 Før du effektivt kan vurdere en adfærd management system (BMS), designe et redskab til at indsamle data. Siden BMS påvirker to grupper af mennesker, designe en for voksne (lærere, principal, hjælpere, etc.) og en for de studerende vil tillade dig at stille specifikke spørgsmål i hver gruppe.

Husk, når designe spørgeskemaer, er det bedst at bruge en rating skala (f.eks 1-5, 1 = sjældent / aldrig og 5 = det meste af tiden). Dette vil hjælpe dig samle data meget hurtigere.

2 For voksne, vil det være vigtigt at stille spørgsmål at afgøre, om BMS hjælper lærerne opretholde en positiv læringsmiljø. For eksempel indeholder programmet holder de studerende er ansvarlige for forstyrrende adfærd? Er det nemt at implementere på daglig basis?

Begrænse antallet af spørgsmål til de vigtigste og fokusere på at stille spørgsmål relateret til effektiviteten af ​​programmet.

3 Giv eleverne et spørgeskema af deres egne. Ikke blot vil dette give værdifulde oplysninger, men det vil også inkludere dem i færd med at gøre deres skole til et bedre sted. Det meste af tiden, børn er ærlige, når rådgivende udvalg.

Ændring hvilken type spørgsmål, du stiller, er vigtig, da et barn ikke vil vide, om systemet effektivt holder fred. Dog vil de være i stand til at besvare, om de føler at programmet er fair i, hvordan det behandler dem og deres jævnaldrende. Fokus på spørgsmål i forbindelse med, om programmet virker, ikke, om de studerende kan lide det.

4 Når du har dine spørgeskemaer udarbejdet, distribuere dem i hele skolen på samme tid. Hold spørgeskemaerne anonymt, men samle nogle identificerende data som alder og køn. Dette er vigtigt, fordi du kan finde mandlige studerende se programmet anderledes end deres kvindelige kolleger.

5 Når alle spørgeskemaer er afsluttet, begynder at kompilere dine data. Ved at bruge rating skalaer, kan du blot stemmer overens med antallet af svarene for hvert spørgsmål.

Præsenter dine resultater

6 Når du har dine data, planlægge et møde med skole medarbejdere og præsentere dine resultater. Gå over resultaterne for voksne, studerende og undergrupper såsom køn eller alder.

7 Når du har præsenteret dine resultater, vil du så være i stand til at holde en åben diskussion med andre medarbejdere, om din adfærd management program virker som det skal.

For eksempel, hvis lærerne konsekvent svarer, at de programmerer ikke give mulighed for fleksibilitet i konsekvenser for dårlig opførsel, kan gruppen ønsker at se, om der er nogen måde dette kan ændres.

8 Hvis disse drøftelser afsløre ændringer, der skal foretages, straks begynde at gøre ændringer eller ændringer for at forbedre planen adfærd ledelse.

9 Når du foretager ændringer, omfatter de studerende i at oprette en "prøvekørsel". Har alle starter med de nye ændringer på samme dag, så alle er at lære de forandringer sammen.

10 Efter din testkørsel, kan du derefter få alle medarbejdere sammen igen og diskutere, om ændringerne har haft en positiv effekt. Du kan også omfordele dit spørgeskema for at sammenligne resultater med opkrævet før eventuelle ændringer, der gøres data.


        

Udgiv min kommentar