Fantacine.com

Sådan oprettes en kostplan for en type 2 diabetiske

Sådan oprettes en kostplan for en type 2 diabetiske


Mennesker, der lider af type 2-diabetes har brug for at skabe en kost plan for sig selv, der fokuserer på at hjælpe dem med at kontrollere deres vægt. Dette er vigtigt i alle aldre, men især for børn og personer over 50 lider af type 2-diabetes, som de er enten mere sårbare over for virkningerne af glucose variationer eller til andre sundhedsproblemer i forbindelse med sukker ubalance.

Instruktioner

1 Reducer dit indtag af kulhydrater til ikke mere end 40 procent af din samlede daglige kalorier. Kulhydrater forbruges i en diabetisk diæt bør komme fra hele kerner snarere end raffinerede kulhydrater (hvidt mel, sukker) og bør fordeles ligeligt over hele dagen, snarere end der forbruges på et enkelt måltid.

2 Beregn hvor mange kalorier du har brug for at skære fra din kost for at tabe sig (eller vedligeholde din nuværende, hvis det er relevant). Dette kan gøres ved at tælle 12 kalorier pr pund kropsvægt. For eksempel bør en 150 lb kvinde spise omkring 1800 kalorier for at tabe sig. Som vægten kommer ud, bør mængden af ​​kalorier justeres tilsvarende.

3 Opret en kost plan, der giver mulighed for flere små måltider i løbet af dagen. Det betyder, at spise mindst 3 hovedretter plus 2 eller 3 snacks, med intervaller på højst 3 timer. Mens dette er vigtigt for alle diabetikere (for at holde blodsukkeret stabilt), er det især vigtigt for folk, der lider af type 2-diabetes, som spiser ofte mindsker appetitten, styrer cravings for højt fedtindhold, højt sukkerindhold fødevarer og aktiverer stofskiftet at forbrænde kalorier og fedt hurtigere.

4 Kontakt American Diabetes Association hjemmeside for tips om hvordan man opretter en plan, der tilpasser sig dine særlige mål og aktuelle situation (se Resources nedenfor). ADA kan hjælpe dig med at tilpasse din kost plan for mere effektivt vægttab, herunder at give tips om, hvordan motion påvirker din kost, hvordan du ændrer opskrifter og hurtige tips til daglig vægttab.

5 Forøg dit forbrug af sunde, ikke-mættede fedtstoffer, som dem der findes i avocado, olivenolie og nødder. Dette er især vigtigt, hvis du skære ned på mængden af ​​kulhydrater i din kost, da de tilføjede fedtstoffer vil producere en følelse af mæthed. Ekstra fiber kan også bidrage til at give dig mere energi og kontrol sult og cravings.

TIPS

  • Konto for at spise ude, men husk på, at den bedste måde at tabe sig og holde på din kost plan er at forbruge hjemmelavede måltider mindst 70 procent af tiden. Restaurant mad kan være en del af en sund kost plan for en type 2 diabetiker, men bør overvejes nøje, da retter er ofte højt indhold af fedt og tilsatte aromaer, der giver ekstra kalorier, kulhydrater og fedt.

        

Udgiv min kommentar