Fantacine.com

Fødevarer med højt Fiber & Water

High-fiber fødevarer ikke kun holde fordøjelse glad, men også reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Forbrugende fiber-rige fødevarer med højt vandindhold kan også hjælpe med at kaste ekstra pounds. Ifølge Mayo Clinic, bør kvinder indtager 21 til 25 gram fibre om dagen, mens mænd bør sigte i 30 til 38 gram. For de sundeste doser af fiber og vand i fødevarer, øge dit indtag af frugt og grønt.

Spinat

Omkring 80 procent af fiberindholdet i spinat er uopløseligt, som giver hovedparten uden at beskadige din talje. Den høje fiber og vandindhold skaber også følelsen af ​​en fuld mave. Da uopløselige fibre er ufordøjeligt, passerer det gennem fordøjelseskanalen - handler som en kost, der fejer giftstoffer ud af kroppen. Ved tilberedning spinat, det høje vandindhold forårsager den vegetabilske at skrumpe. Forøg dit indtag af vitaminer og andre næringsstoffer ved at drikke den sidesten kogevandet og spinat saft. En kop kogt spinat indeholder 14 gram fibre.

Citrus Fruits

Citrusfrugter tilbyder søde og påfyldning muligheder i fødevarer med højt i fiber og vand. Hovedparten af ​​citrusfrugter levere ordentlige mængder saft og vand, mens membranerne giver opløselige fibre - et stof, der absorberer væske, reducerer højt kolesteroltal og hjælpemidler i blødgørende afføring. En medium appelsin forsyninger 3.1 gram fibre, mens en medium grapefrugt indeholder 12,24 gram. For de bedste resultater, skal du vælge frisk frugt i stedet for dåse varer, såsom tropisk frugt cocktails.

Kål

Vælg en af ​​fire sorter af kål (rød, grøn, savoy eller bok choy) at kickstarte din fiber indtag, som kommer i form af uopløseligt cellulose findes i ribbenene og krop af bladene. Fra kalorielette supper til coleslaw, fiberindholdet for en kop kål er 4,2 gram (kogte) og 3 gram (rå). For at bevare C-vitamin og andre næringsstoffer, let damp eller spise kål rå.

Romaine Salat

Tilbyder en anstændig forsyning af vitamin A, vitamin C, beta-caroten og folat, romaine salat forbedrer salater med vitaminer, mineraler og fibre. Med en ekstremt lav kalorieindhold og en stor vandmængde, salat er en populær mad til vægtkontrol og udrensning af fordøjelseskanalen. To kopper romaine salat lig 15 kalorier.

broccoli

Broccoli ligner den grønne version af blomkål. Spise både floret (øverste del) og stilk leverer essentielle næringsstoffer såsom vitamin C, vitamin K, vitamin A, magnesium, calcium og kostfibre. Spis en kop kogt broccoli (4,68 gram fibre) eller fire frosne spyd til at tilfredsstille 10 til 15 procent af din daglige værdi af fiber.

æbler

Spise æbler at drage fordel af opløselige fibre findes i pektin og uopløselige fibre i skallerne, som giver bulk i tarmkanalen og holder vand for at rense kroppen. Æbler uden skind mister næsten halvdelen af ​​C-vitamin indhold og størstedelen af ​​fiber. Et medium æble indeholder 4,4 gram fibre. Prøv at spise æblemos eller tilføje snittede æbler til grønne salater til at øge dit indtag af fiber og vand.

Avocado

Leverer mere fiber end nogen anden frugt per ounce, en medium avocado indeholder 11.84 gram, som konkurrerer med klid korn og strimlet hvede til toppen udmærkelse vedrørende højeste fiberindhold i fødevarer.

bær

En kop blåbær indeholder en kombination af 4 g opløselige og uopløselige fibre. Kun 60 kalorier, hindbær er fulde af antioxidanter og levere en glimrende kilde til fiber - 8,34 gram pr én kop servering. Opret en fiberrig godbid ved at tilføje bær til fiber-rige korn eller sætte din blender til god brug med en daglig yoghurt bær smoothie.


        

Udgiv min kommentar