Fantacine.com

Hvordan at slippe af Undereye Circles Naturligvis

Hvordan at slippe af Undereye Circles Naturligvis


Mørke rande under øjnene er ikke, hvad du ønsker at se i spejlet hver morgen. For at undgå dette problem, kan du prøve forskellige naturlige hjem retsmidler. Under øjet kredse kan være forårsaget af dehydrering, allergi, mangel på søvn, udtynding hud, eller væskeretention. Nogle makeup mærker tilbyder en bred vifte af produkter til at hjælpe lysere eller dække op under øjet kredse. Men dette virker kun til at skjule de kredse. Du ønsker at faktisk slippe af med dem. Der er flere naturlige hjem retsmidler, der kan arbejde vidundere.

Instruktioner

En Drik masser af vand i løbet af dagen. En gennemsnitlig størrelse person bør drikke otte 8-ounce glas vand i en gennemsnitlig dag. Hvis du træning, tilbringe tid i varmen eller udendørs, eller spise en masse af salt mad, bør du drikke mere end de anbefalede 8 glas. Vand vil holde dig hydreret og sikre din hud ikke lider af dehydrering.

2 Sørg for at få masser af hvile hver nat. Mangel på søvn kan være en årsag til under øjet kredse. Mange læger anbefaler en person få mellem 6 og 8 timers søvn hver nat. Dette vil hjælpe med at sikre du er godt udhvilet og vil mindske risikoen for dig at vågne op med mørke rande under øjnene.

3 Soak te poser i vand. Sæt dem i køleskabet i 30 til 60 minutter. Efter te poser er kølet, fastsætte og placere teposer på øjnene i 15 eller 20 minutter. Kombinationen af ​​koffein i te og kølede temperatur fra at være i køleskabet, vil hjælpe med at reducere hævelser i under øjet kredse. Sørg for at bruge en ikke-urtete på dine øjne. Det vil give bedre resultater end de naturlægemidler ville te.

4 Slice op agurk og sætte skiverne i køleskabet i cirka en halv time. Når agurk er cool, placere en skive over hvert øje og fastsætter med agurk på dine øjne i 15 minutter. De syrer findes i agurker hjælpe med at forhindre væskeophobning / Det er derfor, de er gode til at mindske hævelser under øjnene.

5 Påfør en K-vitamin creme på huden under øjnene. Vitamin K hjælper med at reducere hævelser og mørke rande under øjnene. Brug en K-vitamin creme, der også indeholder en SPF på 30 eller mere for at forhindre solskader på øjnene. Dette vil hjælpe med at forhindre nedbrydningen af ​​den under øjet hud væv, og dette kunne føre til mere under øjet kredse i fremtiden.

TIPS

  • Drik masser af vand hver dag. Dette vil sikre, at din krop forbliver hydreret og ikke er modtagelig for dehydrering.
  • Indarbejd nok C-vitamin i din daglige kost. C-vitamin er kendt for at bidrage til at styrke blodkarrenes vægge. Dette vil reducere rande under øjnene.
  • Brug ikke naturlægemidler teposer til behandling under øjet kredse. Urtete er ikke så effektiv til behandling af kredse, som er regelmæssig, koffeinholdige te.
  • Undgå at spise fødevarer med en masse salt. For meget salt i kosten kan føre til opsvulmen af ​​huden, og dette kan også være en årsag til mørke rande under øjnene.

        

Udgiv min kommentar