Fantacine.com

NICU Lysbehandling: Hvor langt skal de Lights være?

Lysene skal være Luk

Lysbehandling lys i neonatal intensivafdeling - eller NICU - er til behandling af gulsot, en tilstand karakteriseret ved faretruende høje biliruben niveauer i blodet forårsager huden til at blive vist gul. De lyse blå lysbehandling lys, placeret 25 til 50 cm fra barnets bare hud, hjælpe med at nedbryde biliruben. Spædbørn bør forblive under lysene så konstant som muligt, indtil sikre niveauer er nået, som bestemt af læger. Det tager normalt to til tre dage.

Hydration er Vigtigt

Bruge tid under korrekt placerede lysbehandling lys er kun effektiv til behandling gulsot, hvis barnet er tilstrækkeligt hydreret. En ammet baby, der fjernes fra de primære lys for fodringer kan pakkes ind i en bærbar let tæppe kaldet en bili-tæppe, som er svagere i styrke end normale tæpper og er placeret direkte på en babys hud, der giver mulighed for konstant behandling.

Bundlinie

Lys skal placeres 25 til 50 cm fra en barnets krop som konstant som muligt for vellykket lysbehandling. Hydrering er også vigtig. En ammet barn skal pakkes ind i en bærbar lys tæppe til fodringer. En flaske-fodret barn bør forblive under lysene på 25 til 50 cm, hvis hun ikke holdes til fodringer.


        

Udgiv min kommentar