Fantacine.com

Hvordan kan jeg ændre indstillingerne i CPAP?

Hvordan kan jeg ændre indstillingerne i CPAP?


Når du har været diagnosticeret med søvnapnø, kan du blive ordineret en kontinuerlig positiv luftvejs tryk maskine, eller CPAP. Denne maskine hjælper dig med at trække vejret i løbet af natten, og forhindrer dig i at opleve de vejrtrækning pauser, mens du sover. Typisk vil en læge eller anden tekniker justere indstillingerne for maskinen, men brugere kan også foretage justeringer med vejledning af en læge.

Respironics REMstar M-serien

For at nulstille maskinen, skal du trække stikket til maskinen. Åbn LCD display dække, og trykke på de to knapper på bagsiden af ​​maskinen. Hold knapperne, mens du sætter maskinen igen. Maskinen vil bippe to gange, og ordet "Setup" vises på displayet. Du er derefter i stand til at rulle gennem og justere indstillingerne, såsom CPAP tryk, højde, rampe tid og start pres. Når du er færdig at justere indstillingerne, vil maskinen tilbage til normal drift inden for et par minutter.

Puritan Bennett GoodKnight 420 Series

Find den knap, der er placeret mellem de to "Os" i ordet "GoodKnight." Tryk på denne knap og knappen Information Adgang sammen. Efter nogle sekunder, vil maskinen bevæge sig ind udbyder setup mode, så du kan foretage ændringer i indstillingerne. Nogle af de indstillinger, du kan ændre inkludere CPAP-trykket, startende rampe pres, rampe tid, time-meter værdi og offset til tryksensor. Knappen Information Access kan du rulle gennem valgmulighederne, mens piletasterne kan du foretage de nødvendige ændringer.

ResMed S8 Series

For ResMed S8 serien CPAP maskiner, skal du trykke på højre og pil ned på samme tid i ca. tre sekunder. Ordet "klinisk" vises på displayet for at angive, at du er i klinisk tilstand. Denne tilstand gør det muligt at foretage ændringer i indstillingerne på din maskine. De venstre og højre pile vil gå igennem mulighederne og op og ned pile vil ændre indstillingerne. Nogle af de indstillinger, du kan ændre omfatter minimum og maksimum tryk, rampe indstillinger, lækage advarsler og maske type.

Philips Respironics PR System One

Sæt ledningen i væggen først og derefter ind i bagsiden af ​​CPAP maskinen til magten op af maskinen. Et hjem skærm vises med fire kasser, der indeholder forskellige aspekter af den maskine, du kan indtaste. Fjern chipkortet fra maskinen. Brug rullehjulet til at fremhæve boksen indstillinger. Hold rullehjul, mens samtidig at trykke på knappen rampe i cirka fem sekunder. Maskinen bipper to gange, og menuen udbyder tilstand vises. Rul gennem indstillingerne, og foretage de nødvendige ændringer.


        

Udgiv min kommentar