Fantacine.com

Løsning for Mole Removal

Fjernelse af en muldvarp på kroppen kan være smertefulde og dyre, især når mange sygeforsikringsselskaber ikke dækker proceduren fjernelse. Mange gange muldvarpen kan fjernes lige så let i privatlivets fred for dit eget hjem, med nogle fælles husstand ingredienser.

Find de Ingredienser

Mange ingredienser kan formales til en saft eller pasta, som derefter kan anvendes på mol og absorberes af huden. Det er bedst at først se gennem dit køkken spisekammer for at se, hvad du har til rådighed på hånden. Mange sure frugt og grøntsager vil arbejde for muldvarp fjernelse. Ananas, figenblade, blomkål, hvidløg, eddike, kokosolie, æble cider eddike (helst økologisk) og jod er alle gode muligheder at vælge imellem.

Start Fjernelse Procedure

Rengør muldvarpen og omkreds af huden. Vask området med varmt vand for at fjerne snavs, bakterier, makeup, lotion eller sved.

Pick bare ét element fra listen ovenfor. Hvis du bruger eddike, olie eller jod, er du klar til at gå. Hvis du beslutter at bruge ananas, figenblade, blomkål eller hvidløg, skal du mash det til en pasta, indtil du har omkring to teskefulde. Bland ikke nogen af ​​disse ingredienser, bruge ét produkt ad gangen.

Når du har valgt din ingrediens og forberedt det til anvendelse, bruge et stykke vat til at anvende pasta eller væske til muldvarp og omegn, og opbevares i køleskab resten af ​​din blanding.

Gentag denne ansøgning så ofte som muligt, helst hver par timer, eller lad det sidde natten over, hvis du ikke er i stand til at genanvende hele dagen. Du kan nemt placere en forbinding over blandingen, så den ikke smitter af på tøjet eller pude. Hvis du dækker muldvarpen, tjek det med jævne mellemrum, da syren i disse ingredienser lidt vil "brænde" off the lag af huden, der indeholder den muldvarp. Det er almindeligt at opleve en smule af irritation i hele denne proces, men hvis smerten opstår, stoppe med at bruge ingredienserne. Gentag denne proces for op til en uge, eller indtil du se resultater.

Besøg en læge

Nogle modermærker responderer muligvis ikke på almindelige husråd, og kan kræve en lille operation for at fjerne. Hvis muldvarpen begynder at ændre form eller farve, se en læge med det samme, da det kan være en mere alvorlig tilstand kendt som melanom. Dette er en form for kræft kan være dødelig, hvis ikke fanget på et tidligt stadium.


        

Udgiv min kommentar