Fantacine.com

Fødevarer at spise på en lav kulhydrat kost

Lav Carb kostvaner er blevet ret populært, især siden indførelsen af ​​Atkins kost i 1992. Vide, hvilke fødevarer at spise, og som for at undgå, er en vigtig nøgle i succes eller fiasko af en lav Carb kost.

Low Carb Diet tilgang til ernæring

Det første skridt i at afgøre, hvilke fødevarer at spise på en lav kulhydrat kost er at forstå de mål og overordnede mål med denne tilgang til ernæring. Lav Carb kostvaner er mest fordelagtig for dem, der er overvægtige og ønsker at tabe sig hurtigt. Hvis du er på udkig efter en kost, og du nyde high-protein fødevarer som kød, æg og ost, så en low-carb kost er et godt sted at starte. Lav Carb kostvaner er særligt effektive til type 2-diabetikere, da de sænker insulin produktion ved at reducere mængden af ​​kulhydrater forbruges.

Vælg din Foods Klog

Når du er shopping for dagligvarer, være bevidst om hvilke fødevarer du skal undgå. Ikke alle lav Carb kostvaner er de samme. Nogle kræver fuldstændig fjernelse af kulhydrater fra kosten for et antal uger, og andre er lidt mere lempelig. Som en generel regel, fjerne fødevarer med hvidt mel, sukker og honning. Vær forsigtig, når de køber "sukker fri" produkter. Som nævnt i Wilstar.com, at mange fødevarer, der oprindeligt ikke indeholder sukker indeholder store mængder af kulhydrater, som vil blive konverteret til sukker, når de kommer ind i blodbanen.

Vide, hvilke fødevarer for at undgå

Fødevarer for at undgå, mens på en lav Carb kost omfatter frugt, brød, pasta, ris og kartofler. Nogle fødevarer, såsom ost, gulerødder, ærter og andre stivelsesholdige grøntsager, behøver ikke at blive elimineret, men bør begrænses. Selvfølgelig skal du sørge for, at der ikke er nogen kost-specifikke fødevarer, som du har brug for at undgå. Derudover pas på "skjulte kulhydrater" eller kulhydrater, der findes i usandsynlige fødevarer. Æg, kødpålæg, mejeriprodukter, drikkevarer og mange krydderier og krydderier indeholder lave niveauer af kulhydrater, der kan påvirke gennemførelsen af ​​en lav kulhydrat kost.

Overvejelser

Vær forsigtig, når du begynder enhver lave carb diæt. Nogle Dieters oplever ekstrem træthed, hovedpine, eller irritabilitet i de første par uger af nedsat kulhydrat indtagelse. Som nævnt i Lowcarb.ca online artikel, "Low Carb Slankekure Tips FAQ," disse symptomer er normalt og bør forsvinde efter kroppen tilpasser sig nye insulin niveauer. Det kan være nyttigt at spise hyppige, små måltider i løbet af dagen, samt at øge protein og vand indtag.

Typer af lav Carb kostvaner

Igen kan fødevarer krav varierer afhængigt af, hvilken lav Carb kost, du vælger. Nogle populære lav Carb kostvaner omfatter Atkins kost, Protein Power, Zone Diet, og Paleo.


        

Udgiv min kommentar