Fantacine.com

CPAP Apnea behandling for børn

Apnea er en medicinsk tilstand, der opstår, når børn stoppe vejrtrækningen i et par sekunder i løbet af natten, forårsager oxygenniveauer til at falde og søvn være afbrudt. Den mest almindelige type apnø findes hos børn er obstruktiv søvnapnø.

Symptomer

Symptomer på søvnapnø omfatter snorken, gispende efter vejret, besværet vejrtrækning, urolig søvn og ændringer i hudfarven. Børn med søvnapnø kan have dagtimerne symptomer såsom sløvhed og opmærksomhed vanskeligheder.

Behandlinger

Behandlinger for obstruktiv søvnapnø kan omfatte fjerne polypper og mandler eller ved hjælp af en CPAP maskine.

Fungere

CPAP er en forkortelse for kontinuerligt positivt luftvejstryk. Det er en maskine, der leverer en konstant strøm af oxygen ind i næsen.

nyttige tips

Ifølge Mayo Clinic, kan mennesker, der bruger CPAP maskiner oplever problemer såsom svært ved at komme til at sove, mundtørhed og tør næse. Børn kan ikke lide at bære masken om natten. Mayo Clinic tyder på, at enkeltpersoner bære maske for perioder i løbet af dagen, så de kan vænne sig til fornemmelsen af ​​masken.

Overvejelser

Mange typer af CPAP maskiner kan leveres med forskellige typer af masker. Også maskerne kommer i forskellige størrelser. Det er vigtigt at finde en maske, der er behagelig for barnet.


        

Udgiv min kommentar