Fantacine.com

Adderall Overdosering Symptomer

Adderall Overdosering Symptomer


Adderall er en stimulans medicin anvendes til behandling af attention-deficit hyperactivity disorder. Brug Adderall, en amfetamin, kan resultere i misbrug og afhængighed.

Misbrug af Adderall kan forårsage en overdosis, som kan føre til alvorlige hjertetilfælde, og i nogle tilfælde, endog døden. Dem med underliggende hjerte og psykiatriske tilstande er en større risiko for at lide af Adderall alvorlige bivirkninger.

Fungere

Adderall er et lægemiddel, der er godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration til behandling af opmærksomhed underskud Hyperactivity Disorder (ADHD) og narkolepsi, en kronisk søvnforstyrrelse karakteriseret ved pludselige anfald af dyb søvn hos patienter 6 og ældre.

Udbydere af sundhedsydelser foreskriver også denne medicin for off-label brug i behandlingen af ​​vægttab og depression. FDA har ikke godkendt brugen af ​​Adderall for disse betingelser.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger af Adderall omfatter nedsat appetit, vægttab, humørsvingninger, mundtørhed, hovedpine og mavepine. Hos patienter med en tic lidelse eller Tourettes syndrom, kan Adderall forværre deres motoriske og foniske tic symptomer. Adderall, samt andre amfetamin, også kan forringe ens motorik.

Patienter kan have en allergisk reaktion på medicin og udvikle nældefeber, åndedrætsbesvær og hævelse af ansigt, læber, tunge eller hals. Lang tids brug af Adderall kan føre til ændringer i synet, sløret syn og nedsat vækst af vækst hos børn.

Egenskaber

Oprindeligt udviklet af Shire Pharmaceuticals, Adderall (dextroamphetamineis / amfetamin) er tilgængelig som en generisk og som en udvidet-release formulering (Adderall XR), der er i øjeblikket kun tilgængelig som en mærkevare.

Adderall bidrager til at øge opmærksomhed og mindske impulsivitet og hyperaktivitet hos patienter med ADHD. Men i dem uden ADHD, medicinen øger opmærksomhed, årvågenhed og hyperaktivitet ved at stimulere det centrale nervesystem. Patienter med ADHD tage typisk Adderall to til tre gange om dagen i en total på 30 mg til 60 mg.

Adderall, som en kombination af dextroamphetamin og amfetamin, er et stof med misbrug og vanedannende potentiale. Som et resultat, Adderall er en liste II (CII) lægemiddel og Drug Enforcement Agency overvåger alle recepter og udlevering af medicin.

Overdosis

Fordi Adderall er en stimulans, det øger blodtryk og puls. Som et resultat, kan antidepressiva (herunder MAO-hæmmere), blodtryk medicin, blodfortyndende medicin, dekongestanter, epileptisk medicin og mavesyre medicin forårsage alvorlige symptomer, når de anvendes i kombination med Adderall. Som et resultat, udbydere af sundhedsydelser typisk ikke ordinere Adderall til dem med alvorlige hjerteproblemer og abnormiteter eller højt blodtryk. Patienter med disse underliggende betingelser, der tager Adderall nødt til at have deres puls og blodtryk monitoreres for eventuelle ændringer.

Fordi Adderall er meget vanedannende, misbrug og afhængighed er mere og mere almindelige. Misbruger medicinen ved at tage højere doser end anbefalet af en sundheds-udbyder kan ikke blot føre til mere langsigtet afhængighed, men også til en dødelig overdosis. Alvorlige symptomer, også kendt som alvorlige bivirkninger, der er forbundet med Adderall overdosis. Disse omfatter hurtige eller ujævne hjerteslag, ørhed, besvimelse, forhøjet blodtryk, sløret syn, problemer med at koncentrere, brystsmerter, følelsesløshed, beslaglæggelse, rastløshed, usædvanlig adfærd og hallucinationer.

En overdosis kan også forårsage alvorlige bivirkninger, der påvirker hjertet eller endog pludselig død. I tilfælde af en overdosis, bør den enkelte straks ringe deres læger eller en gift-kontrolcenter.

Personer, der bruger Adderall for andre end sine godkendte anvendelser årsager er mere tilbøjelige til at have andre risikofyldte vaner såsom kokainmisbrug, cigaretrygning, alkoholmisbrug og spirituskørsel. Udbydere af sundhedsydelser anbefaler, at personer med Adderall afhængighed eller misbrug spørgsmål læge rådgivning.

Overvejelser

De bivirkninger forbundet med en overdosis, er mere tilbøjelige til at forekomme hos personer med underliggende kardiovaskulære abnormaliteter, andre alvorlige hjerteproblemer eller psykiatriske lidelser eller dem med en historie af krampeanfald.

I 2005 var der 20 internationale tilfælde af pludselig død rapporteret hos børn og voksne, der tog Adderall eller Adderall XR. Ingen var forbundet med overdosis, forkert brug eller misbrug. Som et resultat, canadiske sundhedsmyndigheder midlertidigt suspenderet salget af Adderall i Canada.


        

Udgiv min kommentar