Fantacine.com

Tegn og symptomer på en Childhood Brain Tumor

Tegn og symptomer på en Childhood Brain Tumor


Ifølge Mayo Clinic, er omkring 2.000 børn om året under en alder af 16 diagnosticeret med kræft i hjernen i USA. Efter leukæmi, hjernesvulster er den anden mest almindelige form for kræft hos børn. Men kræft i hjernen hos børn er stadig ret sjældne, men det er vigtigt at genkende tegn og symptomer, så dit barn får hurtig og ordentlig pleje.

Hovedpine

Symptomer på en hjernetumor, vil variere fra patient til patient. Undertiden symptomerne kommer på gradvist mens andre tegn vil pludselig være meget alvorlige. En af de mest almindelige symptomer på en hjernetumor hos børn er hovedpine. Ifølge den amerikanske Brain Tumor Association, disse hovedpine er værre om morgenen og har tendens til at få bedre som dagen skrider frem. Dobbelt vision og svaghed ofte ledsager disse hovedpine. Nogle gange de rammer, mens barnet sover, hvilket tvang ham vågen og til tider forårsager kvalme og opkastning.

Kramper

Børn med hjernetumorer kan også opleve anfald. Ifølge den amerikanske Brain Tumor Association, anfald er de første tegn på en hjernetumor i omkring en tredjedel af de berørte med sygdommen. Når en tumor vokser i hjernen, det forstyrrer den normale strøm af elektricitet der. Denne afbrydelse kan medføre pludselig brister af elektrisk aktivitet, der inducerer anfald. Disse anfald kan variere fra mild, såsom den rykvise af lemmerne, til barnet miste bevidstheden.

andre symptomer

Mentale og kognitive symptomer er også mærkbar hos børn med hjernetumorer. Ændringer i adfærd og personlighed er fælles som er problemer med koncentration. Børn med hjernetumorer tendens til at sove mere, vise problemer med ræsonnement og blive glemsom. De kan også miste nogle fysiske evner, såsom hørelse, lemmer funktion, syn og finmotorik. De fleste af disse symptomer afhænger af placeringen af ​​tumoren i hjernen.


        

Udgiv min kommentar