Fantacine.com

Hvor Passiv rygning forårsager astma

Hvor Passiv rygning forårsager astma

Introduktion

Ifølge American Lung Association, næsten 20 millioner mennesker i USA har astma. Astma kan være forårsaget af en række forskellige årsager. Allergener og toksiner begge spiller en vigtig rolle med at forårsage astma og astma flare-ups. Men vaner, såsom rygning, kan også forårsage astma og astma flare-ups. Dette er selv når du indånder passiv rygning, som også er kendt som passiv rygning. Børn er særligt udsatte for at have astma som følge af passiv rygning.

cilia

Passiv rygning har en effekt på hver eneste del af din evne til at trække vejret, startende med dine luftveje hele vejen ned til dine lunger. En af de første linjer af forsvar mod skader fra vaner som rygning er cilia. Cilia er små filtre i luftvejene at fælde støv og andre allergener, før de nå dine lunger. Alle cigaretter, uanset filter, indeholder tjære. Denne tjære let frakker cilia hver gang du ryger. Den tjære dækket cilia er så ikke længere i stand til at filtrere allergener og andre irriterende stoffer, der forårsager skaden er nødvendigt for at provokere astma og astmaanfald.

Irritation

Astma ofte opstår, når irritation af luftrøret får musklerne omkring luftvejene til at trække sig sammen. Dette aflukker luft til lungerne. De toksiner inde selv brugte cigaretrøg er næsten alle luftrøret irritanter. Det betyder, at du ryger, din krop reagerer på den cigaretrøg irritation af ordregivende musklerne omkring luftrøret og lukker luft til lungerne. Dette er en af ​​de første tegn på astma.

Slim

Brugte passiv rygning kan også forårsage astma ved at øge mængden af ​​slim i luftvejene og lungerne. Dette kan forårsage lungerne til at svulme op og bliver smalle, hvilket gør det vanskeligt at trække vejret.


        

Udgiv min kommentar