Fantacine.com

Undervisning Børn Sådan Cope med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD, er en tilstand, der forårsager børn at have problemer med skolen, derhjemme og i mange sociale situationer. Deres manglende evne til at være opmærksomme, og problemer med impulskontrol bidrager til disse problemer. Et barn kan lære at håndtere ADHD, når du giver ham med en struktureret miljø og positiv forstærkning. Adfærdsterapi er også nyttigt at hjælpe ham lære at håndtere resultaterne af ADHD adfærd.

Forudsat struktur

Børn med ADHD trives i et struktureret miljø. Når du opretter klart etablerede regler, konsekvenser og grænser for dit ADHD barn, det gør hende føle sig mere sikre, da hun ikke behøver at spekulere på, hvad der vil ske, hvis hun gør noget. Gentag reglerne ofte, forklarer konsekvenserne klart, og håndhæve grænserne konsekvent for at give strukturen dit ADHD barn har brug for at klare denne betingelse.

Positiv forstærkning

Et barn med ADHD har ofte lavt selvværd, fordi resultaterne af hans hyperaktivitet og kort opmærksomhed span. Hans adfærd ofte får ham i problemer i skolen og derhjemme, hvilket gør ham ked af. Desuden et barn med ADHD ved han er anderledes, hvilket er ubehageligt for ethvert barn. For at bekæmpe disse negative følelser, og hjælpe ham lære at håndtere at have ADHD, give ham positiv forstærkning. For eksempel kan du prise ham, når han afslutter en opgave eller tilbyde ham belønninger for god opførsel. Forudsat positiv forstærkning konsekvent er vigtigt at opveje den negative forstærkning, når han kommer i problemer.

Behavioral Therapy

Terapi kan være meget nyttigt, når man underviser et barn med ADHD til at klare hendes tilstand. Adfærdsterapi lærer hende, hvordan du ændrer hendes opførsel til at håndtere stressende situationer. Når hun lærer at styre sin adfærd, hendes selvværd forbedres som følge heraf. Øget selvværd er en ekstra fordel til adfærdsterapi for et barn med ADHD.


        

Udgiv min kommentar