Fantacine.com

Udslæt forårsaget Fra Peanut Butter

Ifølge Merck Medical Library, monterer vores immunsystem en kemisk reaktion på stoffer anerkendt som udenlandsk eller skadelige. En overdrevet immunreaktion på kosten proteiner, eller en allergisk reaktion på fødevarer, kan producere en udslæt.

Egenskaber

En udslæt eller nældefeber, udløst af jordnøddesmør kan begynde som en lille plaster på bump, der spreder som kløe øges og skrabe giver mere irritation.

Tidsramme

Den allergiske udslæt er forbundet med en jordnøddesmør følsomhed kan vises inden for få minutter eller timer efter et måltid eller mellemmåltid. Alder påvirker den hastighed, hvormed det udslæt vises med reaktioner er mere alvorlig hos teenagere og voksne end hos børn.

Behandling

Antihistaminer er den første linje i behandling. Anti-klør cremer og geler, der indeholder hydrocortison, menthol, kamfer eller diphenhydramin er beroligende til den berørte hud.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, vil trække vejret i det samme rum med jordnødder eller jordnøddeprodukter olier og kontakt med emner behandlet med peanut olier udløse en reaktion, hvis din allergi er alvorlige.

Forebyggelse / Solution

Husk at undgå at spise jordnøddesmør eller jordnødder. Vær meget opmærksom på madlavning, læse etiketter og overveje iført en medicinsk armbånd, advare andre om din følsomhed.

Overvejelser

Hvis udslættet dækker hele kroppen og feber udvikler, ringe til din læge. Udslæt med disse ekstra funktioner kan signalere virusinfektioner, såsom mæslinger, i stedet for allergiske reaktioner.


        

Udgiv min kommentar