Fantacine.com

Urter til tilstoppede arterier

Urter til tilstoppede arterier


Hjertesygdom er en af ​​verdens største dødsårsager. Det begynder ofte med tilstoppede arterier, der sætter alt for meget pres på hjertet og kan forårsage en række problemer. Mens ethvert forsøg på at lindre tilstoppede arterier bør begynde med en øvelse rutine og en specifik kostplan, er der flere urter, der kan hjælpe med at forbedre dine arterier så godt. Kontakt din læge, før du tilføjer nye supplementer til din kost.

Sådan Take Urter

Forskellige urter kan bidrage til at styrke arterierne og reducere blokeringer, der kan forårsage hjerteproblemer. Tag en af ​​følgende løsninger som te tre gange om dagen ved hjælp af 1 tsk. af urter i en kop kogende vand, lade det stejle, og derefter belaste ud urter.

Urter til arterier

Brug af urter padderok og lucerne blade vil bidrage til at styrke arterierne og forbedre deres elasticitet, der fører til færre blokeringer. Cayenne peber og dets aktive ingrediens capsicum kan sænke kolesterol og mindske chancen for, at blodplader vil holde sammen i blokeringer. Andre urter, der reducerer en ophobning af overskydende kolesterol er hvidløg, sibirisk ginseng, og tjørn blade. Prøv disse urtete for omkring en måned for at se, om der har været nogen ændring i dit kolesteroltal og blodtryk niveau. Du er velkommen til at blande flere af disse urter sammen til en te at holde dig fra at skulle drikke mere end 10 kopper te om dagen.

Homøopati

Aurum er et homøopatisk middel anvendes til behandling af tilstoppede arterier, hypertension og et svagt hjerte. Du skal bruge Aurum, hvis du føler symptomer på blod farende til hovedet, hukommelsestab og hjertebanken. Plumbum anvendes også til tilstoppede arterier. Det er ofte anbefales, når der er vejrtrækningsbesvær, skydning smerter, mavekramper, forstoppelse og depression. Prøv hver bod på 6x styrken for en til to måneder - hvor x er lig med 10 gange standard homøopatiske potency-- og derefter gradvist øge din dosis til en styrke på 12x. Det anbefales, at du bruger homøopatiske midler, mens du bruger andre urte-behandlinger.

Aromaterapi

En blanding af de æteriske olier af ingefær, enebær, og rosmarin kan være nyttigt for at forbedre din tilstoppede arterier. Bland en dråbe af hver i nogle olivenolie og gnid det på brystet og ryggen eller brænde olien at fremme aroma i hele dit hus.

Forbedring af cirkulation

En forbedring af blodcirkulationen kan bidrage til at fjerne nogle af de akkumulerede plak i arterierne. kan tages tjørn bær til at hjælpe befæste hjerte og regulere blodtrykket. Prøve det i tinktur form, med 40 dråber tre gange om dagen. Fyrre dråber af en tinktur af blåbær tre gange om dagen kan også tages for at forbedre cirkulationen i de små vener og kapillærer. Stejle nogle rosmarin blade i alderen rødvin til at kombinere egenskaberne af rosmarin med polyfenoler vin for at stimulere cirkulation og normalisere blodtryk. Ginkgo biloba kan også bruges til generelt at forbedre din omsætning, når det tages i 120 mg til 160 mg doser to gange om dagen. Prøv disse urter sammen med dine homøopatiske midler og bemærk eventuelle forbedringer i sundheden for dit hjerte og blodtryk.


        

Udgiv min kommentar