Fantacine.com

Prostata Cancer Treatment Green Light PVP Laser Procedurer

Som tilstanden af ​​teknologien forbedres, hvilke muligheder der er for patienter med prostatacancer fortsætter med at forbedre så godt. Mens grønt lys PVP (Photoselective fordampning prostata) laserbehandling oprindeligt blev forfremmet til brug i tilfælde af benign prostatahyperplasi (forstørret prostata), er dets anvendelse er efterfølgende blevet tilpasset som mulighed for personer, der lider bivirkninger fra vækst og udvikling af prostatakræft behandling .

Prostatakræft

Ifølge Mayo Clinic, prostatakræft er en type kræft, der oftest rammer mænd, der er over 50 år. Prostatacancer udviser en række urin-baserede symptomer, herunder vandladningsbesvær, overdreven vandladning, eller tilstedeværelse af smerte, mens vandladning eller sædafgang. Fremskredne symptomer set med prostatakræft omfatter vægttab og lokaliseret smerte i den nedre ryg, ben og hofter.

PVP Laserbehandling Usage

Ifølge oplysninger fra den Prostate Cancer Research Institute, PVP er en mulig løsning for personer, der lider af bivirkninger og symptomer på prostatakræft, såsom urin blokering. PVP behandling er palliativ karakter, hvilket betyder, at det overordnede mål er at lindre de smerter og lidelser associeret med cancer i modsætning til at udrydde selve canceren.

PVP Laser Procedure

PVP behandling er en minimalt invasiv procedure. Under proceduren, er en cystoskop passeret gennem urinrøret til området ved siden af ​​prostata. Høj-energi laserstråler anvendes derefter til at brænde væk en del af prostata, effektivt debulking området og afhjælpe nogle symptomer på prostatakræft.

Fordele

Den primære fordel til PVP laser behandling er, at er en relativt sikker operation, som højenergi bjælker ætse blodgennemstrømning, eliminere blødning næsten helt. Derudover kan PVP laser behandling ofte udføres på ambulant basis, hvilket muliggør lindring af symptomerne på prostatakræft uden et hospitalsophold.

Overvejelser

Husk, at som PVP laser behandling er en palliativ procedure, vil det være nødvendigt at kombineres med andre prostatakræft kæmper metoder såsom kemoterapi, kirurgi eller strålebehandling for maksimal effektivitet. En metode, der ofte anvendes, er debulking prostata med laserterapi før påføring enten kemoterapi eller strålebehandling, at nedsætte mængden af ​​"arbejde", der skal udføres under disse procedurer.


        

Udgiv min kommentar