Fantacine.com

Sådan Heal hud med Frankincense olie

Virak, også kaldet olibanum, olie er et uddrag fra harpiksen af ​​Boswellia carteri træet. Aromaen er behagelig, der minder om en kirke fristed. Med anvendelser dokumenteret i det gamle Egypten, har røgelse blevet brugt til at ære guderne og er anerkendt for sine terapeutiske egenskaber. Fortalere for røgelse olie hævder dets egenskaber til gavn hudfarve og kan helbrede sår. Du kan fremme sund hud ved hjælp af røgelse olie alene eller blande det med andre olier eller lotion. Bemærk, at en lille røgelse går en lang vej.

Instruktioner

Healing hud med Frankincense olie

1 Ifølge Yoga Wiz, kan røgelse fungerer som en astringerende og mindske alder pletter, pletter og ar. Brug en fugtig klud med et par dråber røgelse olie. Forsigtigt gnide huden med kluden. Påfør lotion med røgelse olie til pletter, ar eller alder pletter. Frankincense kan stramme huden, da det løsner og afskalninger med alderen. Yoga Wiz hævder, at de astringerende egenskaber af olien fremmer tonet hud muskler også.

2 Blend røgelse med lotion eller creme til at forbedre hudens tone. Yoga Wiz hævder, at røgelse olie kombineret med fugtighedscreme kan reducere inflammation og lindre sår og bylder. Frankincense olie er stærk, så begynde med en eller to dråber i to til fire ounces lotion eller creme. Du kan altid tilføje mere.

3 Brug røgelse olie som en vask eller i en komprimere at dulme nedskæringer eller sår for sine antiseptiske egenskaber. Ifølge Yoga Wiz, kan røgelse olie forhindre nedskæringer eller sår fra at blive smittet. Hjemmesiden, Esoteriske Olier, anbefaler at tilføje et par dråber røgelse olie til vand ved vask en klippe eller sår. At behandle en klippe eller sår, tilføje et par dråber olie til en fugtig klud og dup på det angrebne område eller pak en komprimere over en klippe eller sår.

4 Massage hud med røgelse massage olie. Hjemmesiden, The Hut, byder på en opskrift på en afslappende massage olie. Opret en dybt afslappende massage: blend fire dråber røgelse æterisk olie og en dråbe hver af sandeltræ, salvie og ylang ylang med ti ml et luftfartsselskab olie såsom vindruekerneolie.


        

Udgiv min kommentar