Fantacine.com

Bruger til Brugte teposer

Næste gang du fjerner din tepose fra en dampende kop urte forfriskning og smide det i skraldespanden, så tro om igen. En brugt tepose kan genopfinde sig selv som en naturlig healer for en række kropslige lidelser, et møbel renere og endda en sund godbid til din have. Så brug den, før du mister det.

Heale kroppen

En af de mere almindeligt kendte anvendelser til brugte teposer er beroligende oppustede, trætte øjne ved at placere poserne på dem. Grøn te er især god til kropslige lidelser, da det indeholder en høj dosis af tanniner, som bruges til at beskytte planter mod rovdyr. Men for mennesker, kan tanniner fungere som en mester mod insektbid, barberblade forbrændinger og solskoldninger på grund af deres anti-inflammatoriske og antibakterielle komponenter. Garvesyre i te kan også hjælpe med at bekæmpe vorter når genanvendes et par dage i træk.

Rengøring Møbler

Mærkeligt nok, kan anvendes teposer bruges til rengøring af dit hus eller endda at komme af med gamle møbler polsk. Læg et par gamle te poser i en kvart af kogt vand, og lad den køle. Derefter dyppe en klud eller klud i te vand for at fjerne snavs eller grimme polish og lak fra træ møbler og gulve.

Brugte teposer kan skinne et spejl, også. Bare Fugt en blød klud med varmt vand, der indeholder brugte teposer, og tør spejlet for at få streak-fri resultater.

Havearbejde og genbrug

Genbrug din te poser ved at droppe resterne af te i din jord i baghaven, som er sunde for dine planter og give dem mulighed for at vokse. Bland sidesten indhold te-taske med kul eller aske, og bruge det i jorden af ​​dine potteplanter og jord planter.

Brugt te poser kan også være nyttige i at hjælpe fremskynde nedbrydningsprocessen af ​​din kompost bunke. Hæld nogle varme varm te på bunken til "tegne syre-producerende bakterier," ifølge "Readers Digest."


        

Udgiv min kommentar