Fantacine.com

Årsager til Acne på Chin

Årsager til Acne på Chin


Acne er en frustrerende og irriterende problem for folk i mange aldre. Selvom acne kan forekomme i en række forskellige pletter på ansigt og krop, de smertefulde bump almindeligvis udvikle sig på hagen. Forståelse af årsagerne til acne på hagen skal hjælpe dig med at behandle og forebygge problemet.

Hormoner

Som forklaret af Acne.org hjemmeside, "acne i sin natur betragtes som en hormonel sygdom." I forskellige perioder i livet, kroppens hormon niveauer bliver skæv og ukontrolleret. Når dette sker, kan et overskud af kropsolier tilstoppe hårsækkene og forårsage acne på hagen. Hormoner er generelt den vigtigste årsag til acne i puberteten, graviditet og overgangsalder.

Sweat & Olier

Ifølge Mayo Clinic, "acne opstår, når hårsækkene bliver sluttet med olie og døde hudceller." Olier kan overføres til hagen ved hænder, hår, sportsudstyr, pudevår og telefoner. Undgå denne overførsel af olie ved at holde dine hænder og hår ud hagen og ansigtet og ofte rengøring objekter, der kommer i kontakt med din hage.

Stress

Lejlighedsvis, kan stress også være årsag til acne på hagen. Når en person oplever stress, kroppen igangsætter automatisk en inflammatorisk respons. I de skrøbelige porer i ansigtet, kan dette inflammatoriske respons forårsager væggene i porerne til at bryde eller kollapse, opfange de olier inde. Når disse olier ikke kan undslippe, området bliver rødt og hævet og en acne bump udvikler sig.


        

Udgiv min kommentar