Fantacine.com

Årsager til anden tå Følelsesløshed

Feet tage en masse slå. Foden er en meget indviklet og kompleks struktur bestående af 26 knogler, 107 ledbånd og 19 sener og muskler. Kombineret, de 52 knogler i fødderne tegner sig for omkring 25 procent af kroppens knogler. Mange lider af forskellige former for mund smerte og mund lidelser.

typer

Der er mange årsager til tå smerte. At finde den rigtige årsag er ikke altid let. Det er imidlertid vigtigt at opnå den korrekte diagnose til behandling, korrigere og forhindre tå smerte.

Pauser og forstuvninger

Skader på tå kan forårsage hævelse, blå mærker, stivhed, ømhed og smerter. Skaden kan skyldes en pause eller forstuvning til en af ​​flere af tæerne, som er faktisk helt almindelige. Når en pause eller en forstuvning elimineres som en årsag, kan andre fælles fod maladies være at skyde skylden.

Mortons tå

Når den anden tå er længere storetåen, er denne tilstand kaldet Mortons tå. Denne lidelse kan føre til andre fodproblemer sammen med at forårsage mund smerte og lidelse. Heldigvis er Mortons tå ofte afhjælpes ved at bære orthodics.

Hammer tæer

Hammer tæer er grundlæggende forårsaget af en udbuling af toes.This kan føre til smerter, ligtorne, hård hud, og en uregelmæssig walking gangart. Flade fødder, de forkerte sko, høje buer, knyster og leddegigt kan alle være skylden. Igen, mund indlægssåler, og en korrekt sko er effektive behandlinger.

Toe Crossover

Når den anden tå glider over og i sidste ende krydse storetåen, er det nævnt som crossover tå. Smerter i fodballen, hævelse og svært iført sko resultater. Strækker øvelser, hvile, benskinner, tå klæbebånd, is, og anti inflammatoriske lægemidler kan hjælpe.

Faktum

Mange tå forhold og tå smerter kan helbredes ved at bære de rigtige sko. Har din fod målt af en professionel; gemme de høje hæle til særlige lejligheder.


        

Udgiv min kommentar