Fantacine.com

Sådan Spot Symptomer på Costochondritis

Costochondritis er en smertefuld tilstand. Det forårsager betændelse og ømhed af brusk langs det område, hvor ribberne forbindelse til brystbenet, dvs de costochondral leddene. Årsagerne er ikke ligefrem kendt for denne tilstand, men det er den generelle opfattelse, at visse ting udløser costochondritis. Disse omfatter et slag mod brystbenet og / eller rib-området, en infektion i de costochondral leddene, måske forårsaget af en operation, og overforbrug af muskler og led omkring brystbenet. Der er mange symptomer på costochondritis. Denne artikel vil undersøge, hvordan man spotte symptomerne på costochondritis.

Instruktioner

Brystsmerter?

1 Kontroller, om brystsmerter. Dette vil være din første fingerpeg til at se længere for at se, om du har costochondritis. Brystsmerter vil generelt være på hver side af brystbenet, nær den tredje til femte ribben. Smerten vil normalt være alvorlige, men kan også være kedeligt og smertende. Oftest, smerten er mere alvorlig mod venstre.

2 Rør forsigtigt området til venstre og højre for din tredje til femte ribben. Hvis du føler ømhed, når du trykker på leddene og brusk tilslutte dine ribben til din brystben, dette er en stærk indikator for costochondritis.

3 Tag en dyb indånding. Med costochondritis, vil smerten stige, når du tager en dyb indånding, eller når du får ud af ånde fra motion, for eksempel. Hvis smerten aftager som du bliver afslappende og ligge ned, det er en anden måde at få øje costochondritis.

4 Kontroller for åndedrætsbesvær. Hvis du finder det svært at tage dybe indåndinger på grund af smerter, det er et symptom på costochondritis. Det vil være svært at løfte noget, eller at gå op ad trappen, for eksempel. Den ekstra ånde nødvendige steder smerte på costochondral leddene.

5 Hoste, men vær forsigtig! En måde at få øje på costochondritis er, at der vil være stor smerte, når du hoster. Hvis du hoster og det gør ondt området langs brystbenet, er dette en indikation af costochondritis.

6 Besøg lægen. Din læge vil være bedre i stand til at diagnosticere costochondritis og udelukke andre medicinske tilstande. Du kunne have anstrengte muskler, der forårsager smerte i området, eller du kunne have en hjertesygdom. Desværre er costochondritis ikke dukke op på x-stråler som en brækket ribben, så ville der er grænser for en læges evne til at diagnosticere costochondritis.

7 Kontroller for hævelse i området langs brystbenet. Hvis hævelse er til stede, kan du have Tietze syndrom. Har din læge check for hævelse at udelukke Tietze syndrom. Undertiden hævelse vil blive vist på en MR-scanning eller en CT-scanning. Lægen kan bestille en af ​​disse tests, der skal gøres på dig at skelne mellem de to tilstande.

TIPS

  • Det er altid en god idé at søge læge, hvis du har smerter i brystet.
  • Hvis du har brystsmerter i brystbenet området, især til venstre for din brystbenet, kan du være at have et hjerteanfald eller andre hjerteproblemer. Du må ikke tage smerten let! Søg lægehjælp straks at udelukke hjerteproblemer, især hvis du også har kvalme, svedtendens og venstre arm smerter.
  • Ikke alle læger er bekendt med costochondritis. Du kan have til specifikt nævne det som en mulighed for at sikre din læge kontrol for det!

        

Udgiv min kommentar