Fantacine.com

Goat Weed Fordele

Horny Goat Weed, også kendt som epimedium, er en art af stauder. Det er hjemmehørende i Asien og har været anvendt i Kina i mere end 2000 år. Det menes at være afrodisiaka, selv om folk bruger det til en række forskellige metoder.

Goat Weed

Horny Goat Weed tilhører en slægt af urteagtige blomstrende planter i BERBERIDACEAE familien. Det er hjemmehørende i Asien og Middelhavsområdet, og er en af ​​de mest populære kosttilskud i Amerika. Det kan købes i en rå urt form såvel som en pille.

Hvordan det virker

Icarin, som kan findes i standardiserede ekstrakter fra 5 procent op til 60 procent potent, er den aktive komponent i epimedium. Icarin øger niveauerne af salpetersyre i kroppen, afslappe musklerne. Den indeholder også flavonoider og phytoøstrogener, som har antioxidant aktivitet.

Have anvendelser

Visse sorter anbefales til tør skygge, og de fleste er smukke bunddækkeplanter. De er populære i Japan og er begyndt at vinde anerkendelse i Vesten.

Fordele

Ifølge gammel kinesisk legende, liderlig ged frasortere er en kraftfuld elskovsmiddel og øger følsomheden af ​​sensoriske nerver samt at øge produktionen af ​​sæd og testosteron niveauer. Det kan også anvendes til behandling af nyre- og leverlidelser, infektioner, højt blodtryk, træthed, hjertesygdomme og hjælper med hukommelsestab.

Bivirkninger

Kendte bivirkninger er inhibering af cholinesterase enzym, hvilket kan føre til risiko for muskeltab og koordinering. Høje doser af icarin kan være skadelige for nyrerne og leveren. Altid konsultere din læge, før forbrugende eventuelle tillæg.


        

Udgiv min kommentar