Fantacine.com

Svømmere Ear Pain Relief

Svømmer øre er en tilstand, hvor vand hober sig op i den ydre øregang. Vandet buildup kan irritere huden inden kanalen og kan føre til en infektion, hvis en svamp eller bakterier kommer ind i irriteret hud. Antallet en symptom på svømmer øre er smerter langs det ydre øre, især hvis en tryk påføres nær øregangen; påføring af tryk på det lille hudlap modsat øreflippen er den primære metode til at teste for tilstanden. Der er et par metoder til at lindre smerten, mens øret heler.

Forhindre yderligere infektion

Holde øret tørre er det vigtigste skridt. Vand kommer ind det ydre øre, mens øret er inficeret vil irritere øret yderligere og gøre det tage længere tid at helbrede. Hvis det er nødvendigt, bør folk med svømmer øre undgå at vaske deres hår for et par dage, mens øret heler. Hvis vandet ikke komme ind i øret, dræne og rense det ud så hurtigt som muligt. Den bedste måde at gøre dette på er at vippe hovedet til siden, så de inficerede øre punkter nedad og holde en væv op mod øret for at fange vandet, da det dræner ud.

Retsmidler

Resten er den bedste medicin for at tillade øret til at helbrede. Undgå så meget aktivitet som muligt for at tillade, at organet til at fokusere på helbredelse øret. Forbrugende masser af frugt, grøntsager og alt andet rig på C-vitamin vil hjælpe helingsprocessen. Antibiotika øredråber kan bidrage til at mindske smerter og fremskynde heling. Recept styrke dråber er nødvendige, især for børn, så du har brug for at få en recept fra din læge. Placere et par dråber i øret og derefter holde hovedet vippes, så dråberne forbliver i ørekanalen; behøver du kun at holde hovedet i denne stilling i omkring fem til 10 minutter, derefter vippe hovedet den anden vej og dræne dråberne i et væv, ligesom den ovenfor beskrevne metode. Disse dråber bør der i almindelighed anvendes to til tre gange om dagen i kun en eller to dage. Mere alvorlige tilfælde kan kræve længere brug, men bør aldrig være nødvendigt dråberne i mere end en uge. bør ikke være nødvendig Over-the-counter smertestillende medicin.


        

Udgiv min kommentar