Fantacine.com

Drug-Resistant Ear Infektion

Drug-Resistant Ear Infektion


De fleste børn får øreinfektioner. Den amerikanske Academy of Pediatrics (AAP) anslår, at 90 procent af børnene har mindst én øre infektion før skolestart (se reference 1). Hvis infektionen er forårsaget af bakterier, vil en børnelæge normalt ordinere antibiotika. Men hvis infektionen er viral, antibiotika bør ikke anvendes. Overforbrug af antibiotika hjælper bakterier bliver resistente, hvilket betyder at der er færre effektive behandlinger for øreinfektioner.

Superbug

Heldigvis synes hyppigheden af ​​resistente øreinfektioner at være relativt sjældne, ifølge CanWest News Service (se reference 2). Disse infektioner er forårsaget af en superbakterie først opdaget i 2007, kaldet 19A. Det er en superbakterie fordi den har tilpasset og er ikke påvirket af nogen af ​​de 18 stoffer, der er godkendt til behandling af barndom øreinfektioner.

Der er et antibiotikum, levofloxacin, der kan behandle resistente øreinfektioner, men det har kun været godkendt til voksne.

Bakterier muterer

Bakterier, der forårsager øreinfektioner konstant udvikler sig. Når gentagne gange udsættes for antibiotika, bliver det lettere for bakterier til at mutere. Antibiotika mister deres evne til at skade den nye bakteriestamme, hvilket gør dem ineffektive. Bakterier mutere hurtigere end forskerne kan udvikle nye, effektive antibiotika.

Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) mener, at antibiotikaresistens er et kritisk spørgsmål om folkesundhed (se reference 3). Det påvirker alle, der udvikler en bakteriel sygdom, der bruges til at reagere over for antibiotika. Barndom øreinfektioner, der tidligere ryddet op med antibiotika nu har færre behandlingsmuligheder. Som et resultat heraf kan øreinfektioner forlænges og kan endda føre til høretab.

antibiotika Overforbrug

Før rutinemæssig brug af antibiotika begyndte i 1940'erne, folk nogle gange døde af bakterieinfektioner. Når lægerne begyndte ordination de nye lægemidler, dødelighed fra infektioner faldet. Men gennem årene har bakterier bliver resistente på grund af overeksponering for antibiotika.

"Science Daily" bemærker, at eksperter har tilskyndet børnelæger for at finde ud af, om øreinfektioner er forårsaget af virus eller bakterier, før rutinemæssigt ordinerer antibiotika (se Resource 1). Læger kan gøre dette med en enkel procedure kaldet tympanocentesis, eller en øre tap. Men mange læger ikke bruge denne fremgangsmåde og i stedet bredt ordinere antibiotika for alle øreinfektioner, hvilket fører til resistente bakterier.

retningslinjer for behandling

Reaktion på bekymringer om resistente øreinfektioner, AAP udviklet retningslinjer for behandling (se Resource 2). Øre infektioner er en af ​​de mest almindelige årsager til, at børn ser en læge og den mest sandsynlige grund til at få antibiotika.

Blandt andre anbefalinger, foreslår AAP smertebehandling og lade et barn til at bekæmpe en infektion i øret for 48 til 72 før ordination af antibiotika. Det tyder også på, at milde antibiotika såsom amoxicillin er passende for de fleste børn. Hvert kursus af antibiotika gør fremtidige øreinfektioner vanskeligere at behandle, så det er en fordel at reducere deres udbredte anvendelse.

Ikke-behandling med antibiotika

Mange læger nu vedtage en vent-og-se holdning til behandling af øreinfektioner, mens stræber efter at minimere barnets smerter. Over-the-counter smertestillende såsom acetaminophen kan hjælpe med øre ubehag. Hot komprimerer på øret hjælp cirkulation og kan fremskynde helbredelse. Naturlægemidler såsom hyldebær og echinacea kan hæmme viral vækst og styrke immunsystemet (se Resource 3).


        

Udgiv min kommentar