Fantacine.com

Syre refluks symptomer

Acid reflux påvirker omkring 7 millioner mennesker i USA. Acid reflux opstår, når syre og andre mave væsker flytte ud af maven og op i spiserøret og forårsage irritation og betændelse i esophageal væv. Denne irritation og inflammation forårsager de karakteristiske brændende symptomer forbundet med syre refluks, eller "halsbrand."

Betydning

Lejlighedsvis acid reflux er ret almindelig. Acid reflux oplevet mere end to gange om ugen, kaldes gastroøsofageal reflukssygdom (GERD). Hvis kronisk og ikke forvaltes godt, kan sure opstød forårsage alvorlige skader på væv af spiserøret, hvilket fører til mavesår og arvæv samt øger risikoen for kræft i spiserøret. Svær acid reflux kan også skade tænderne eller bihuler, hvis mavesyre spyttes højt ind i bagsiden af ​​halsen.

Identifikation

Symptomer på syre refluks omfatter brændende, varm eller skarp smerte i midten af ​​brystet eller maven. Acid reflux smerter kan også mærkes i ryggen eller som et tryk i brystet - svarende til angina smerter. Acid reflux symptomer opstår generelt efter at have spist eller i løbet af natten efter at have ligget ned. Mere alvorlige symptomer på syre refluks omfatter en sur smag i bagsiden af ​​halsen eller fødevarer eller væske, der spyttes i munden.

Forebyggelse / Solution

Hvis du har kronisk sure opstød, få en kileformet pude og sove med hovedet og brystet hævet i en vinkel. Dette vil tillade tyngdekraften at hjælpe enhver opgylpet mavesyre og fluider strømme fra spiserøret tilbage ind i maven.

Naturlægemidler herunder glat elm og lakrids kan hjælpe med at beskytte spiserøret af syre refluks ved at støtte slimhinden og beroligende irriteret væv. Se efter glat elm sugetabletter eller deglycyrrhizinated lakrids, som har glycyrrhizinsyre fjernet (denne komponent af lakrids kan øge blodtryk).

Spis mindre måltider og spise oftere for at undgå at fylde maven. Undgå fødevarer som kaffe, alkohol og pebermynte, der kan slappe af esophageal ventil (sphincter) og øge sure opstød symptomer.

Overvejelser

Acid reflux kan være forårsaget af utilstrækkelig mavesyre hos nogle mennesker. Som du alder, din mave producerer mindre syre. Tilstrækkelig produktion af mavesyre er nødvendig for at lukke den muskuløse lukkemuskel, der slapper af og bremsende for at tillade mad at komme ind i maven fra spiserøret. Når der ikke er nok mavesyre, går denne sphincter ikke lukke, så hvad mavesyre, der er til stede i maven for at gylpe i spiserøret. Tal med din læge, hvis du tror, ​​du har lavt mavesyre.

Advarsel

Hvis ubehandlet og kronisk, kan sure opstød forårsage ødelæggelse af væv i spiserøret. Dette kan skabe en ophobning af arvæv, der kan indsnævre spiserøret (strikturer). Når ardannelse er svær, kan mad sidde fast i den indsnævrede spiserøret. Fødevarer skal så fjernes og spiserøret udvidet. Når esophageal strikturer forekomme, skal mere aggressive midler til at kontrollere acid reflux bruges siden fortsat skader og ardannelse kan indsnævre spiserøret igen, kræver yderligere operation for at korrigere.


        

Udgiv min kommentar