Fantacine.com

Vejledning til at tage Chantix Tabletter

Chantix er varemærket for rygestop narkotika vareniclin. Stoffet virker ved at blokere de behagelige virkninger af rygning fra hjernen med målet om at gøre rygeren mister interessen for hans eller hendes cigaret afhængighed, ifølge Drugs.com. Vejledning til at tage Chantix skal følges nøje på grund af potentielle risici og bivirkninger.

Tal med din læge

Hvis du har besluttet at stoppe med at ryge ved hjælp af en recept er rigtigt for dig, så tal med en læge om dit helbred, så du både kan træffe en informeret beslutning.

Ifølge Pfizer Pharmaceuticals, producenten af ​​Chantix, skal du være parat til at diskutere en række helbredsmæssige spørgsmål med din læge, før du begynder en recept.
Fortæl din læge, hvis du har prøvet at stoppe med at ryge før, og hvordan du reagerede fysisk og mentalt. Lad lægen vide, om du har oplevet depression eller andre psykiske problemer i fortiden. Hvis du har haft nyreproblemer, har allergi, er gravid eller ønsker at blive gravid, eller er i øjeblikket tager anden medicin, bør du også diskutere disse, da der kan være interaktioner.

Stop rygning

Du behøver ikke at stoppe med at ryge, før du begynder behandlingen. Pfizer anbefaler, at du sætter en dato for at stoppe og begynde at skære tilbage før tid. Dog bør målet dato være præcis en uge efter du planlægger at begynde at tage Chantix og ikke før den har haft tid til at arbejde.

Den første uge vil give din krop tid til at tilpasse sig den medicin og lad det opbygge og træder i kraft. Røg, indtil den syvende dag i dosering, og derefter bevidst holde op. Hvis du tilbagefald og har en cigaret, prøv igen. For nogle mennesker kan det tage et par uger til, at det fuldt ud bryde den vane. En normal behandling er 12 uger lang.

Følg anvisningerne

Følg altid de medfølgende anvisninger, præcis når det kommer til at tage Champix. Din læge vil starte dig på en lav dosis, som vil blive gradvist øges. Din læge kan vælge at ændre din dosis. For de bedste resultater lægens råd bør følges nøje, ifølge Drugs.com.

Typisk patienter begynde med den hvide 0,5 mg tablet og gå videre til den blå 1 mg tablet.
Tag tabletterne vil et helt glas vand, og kort efter at have spist et måltid. Denne medicin skal tages konsekvent, for at det at have den ønskede effekt. Gå ikke glip af planlagte lægebesøg, og sørg for at holde din medicin utilgængeligt for børn, og kun ved stuetemperatur væk fra fugt og varme.

Bivirkninger

Chantix har betydelige bivirkning muligheder, og du bør være opmærksom på dem. Nogle mindre bivirkninger omfatter kvalme, mavesmerter, fordøjelsesbesvær, øget appetit, træt følelse, hovedpine og mærkelige drømme.

Anmeld alvorlige bivirkninger såsom en allergisk reaktion, feber, udslæt eller røde blærer hud, åndedrætsbesvær, humør eller adfærdsændringer, fjendtlighed, depression, eller selvmordstanker. Din læge skal revurdere dig baseret på disse rapporter, og du kan ikke være egnet til at fortsætte lægemidlet.


        

Udgiv min kommentar